Welcome

We are creative.

Follow us

WET VAN DE AANTREKKING | HOE TREK JE SNEL IETS AAN?

positief denken

WET VAN DE AANTREKKING | HOE TREK JE SNEL IETS AAN?

Ik heb vandaag sinds lange tijd weer normaal kunnen trainen, zonder pijn. Uiteraard rustig aan, beweging is goed maar ik wil voorlopig niet tot het uiterste gaan. Als je mij op social media volgt, weet je dat het de laatste tijd niet goed ging met mijn gezondheid. De afgelopen weken heb ik wat aan mijn voeding veranderd, natuurlijke supplementen genomen, rust gehouden en veel gefocust op ontstressen. Ik voel me nog niet super en doe alles rustig aan, maar heb het gevoel dat het de goede kant opgaat. Fingers crossed :). 

BEWUST DANKBAAR ZIJN

Omdat het zo’n goede dag was had ik zin om een blogje te schrijven over dingen waar ik blij van werd vandaag. 3 jaar geleden ben ik begonnen met elke dag een dankbaarheidsdagboekje bij te houden. Ik was toen depressief en wilde me focussen op de goede dingen in het leven. Dus elke avond probeerde ik iets te vinden waar ik die dag dankbaar voor was. Heel moeilijk als je depressief bent, maar ik moest minstens één ding opschrijven.

Misschien kan ik jullie inspireren om dit ook te doen. Ik schrijf het op en vind het ook superleuk om af en toe terug te lezen. Maar je kunt het natuurlijk ook gewoon in je hoofd opnoemen elke ochtend of avond. En het is fijn om het echt te voelen en niet zomaar op te noemen. Als je iets intens voelt dan trek je ook nog meer mooie dingen aan in je leven. Over de wet van de aantrekking heb ik ook wel eens blogs geschreven, die kun  je hier lezen.

Dingen die mij gelukkig maakte vandaag…
  1. Ik voelde me niet heel erg uitgeput vanochtend. Het was de eerste dag sinds lange tijd dat ik na ongeveer een uur al wat meer energie voelde. Normaal duurde het zeker 5 uur en soms bleef ik extreem uitgeput die dag. Dat maakte me meteen heel vrolijk!
  2. Dat ik weer een nieuwe dag heb gekregen, ooit las ik dat wereldwijd dagelijks miljoenen mensen niet wakker worden. Dat ben ik nooit meer vergeten, daar staan we niet bij stil maar het is niet vanzelfsprekend dat jij en de mensen van wie je houdt weer een nieuwe dag hebben. Dat alleen al is iets waar ik elke dag dankbaar voor ben.
  3. Ochtendwandeling met Lilo ( hondje van m’n moeder) , alles was zo mooi en rustig. Al die blaadjes, die herfstkleuren, een mist over de weilanden en Lilo die lekker in het gras rolt. Ik kan daar zo van genieten. Die kleine dingen maken me nog veel gelukkiger dan spullen of succes hebben.
  4. Met mijn klanten appen, het geeft me zoveel voldoening om mensen te helpen. Ze doen het zo goed, allemaal op hun eigen manier. De appjes of mailtjes die ik vaak krijg van ze…dat raakt me echt.
  5. Mijn training. Het was fijn om voor het eerst weer te sporten zonder me continue belemmerd te voelen. Ik hoop echt zo dat het zo blijft de komende tijd.
  6. Dennis, hij is zo lief voor me ookal kan ik soms moeilijk zijn als ik me lichamelijk niet goed voel.
  7. Mijn vriendinnetjes, ik heb vaak weinig tijd voor ze en probeer alles goed te regelen om iedereen te kunnen zien. Maar vaak lukt dat niet door drukte of ziekte, maar ze begrijpen het. Heb geluk dat ik nu zoveel lieve vrienden heb die me altijd steunen. Heb me voorgenomen andere prioriteiten te stellen zodat ik ze hopelijk vaker kan zien.
  8. Ik ben partner geworden van JBL en heb onwijs veel zin in de samenwerking! Inmiddels hebben jullie misschien al wat producten voorbij zien komen. Vandaag was ik superrrrr dankbaar voor de Inspire 500 bluetooth oortjes, maar echt haha ;), ik zou ze ook noemen als ik ze zelf had gekocht, want ze vallen niet uit je oren! Met geen mogelijkheid! En dat irriteert me dus bij al die oortjes, altijd weer vallen ze tijdens een oefening uit je oren. Dus dat was superchill trainen vandaag.

Elke dag dankbaar zijn en er bewust bij stilstaan is het eerste wat ik ben gaan doen toen ik uit mijn depressie wilde komen en toen ik van de wet van de aantrekking hoorde. De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat dit één van de snelste manieren is om iets positiefs en moois in je leven te krijgen. En daarnaast is het gevoel wat dankbaarheid je geeft alleen al genoeg om het te gaan doen.

En als het even kan ben dan gedurende de dag vaak dankbaar en niet alleen in de avond, je zult zien hoe snel je dan mensen en situaties aantrekt die positief zijn.

Waar was jij dankbaar voor vandaag:)? 

handtekening cynthia houben

  • Op zoek naar op maat gemaakte schema’s? Op het moment zit de whats app coaching vol, maar je kunt nog wel schema’s bestellen op jou afgestemd waarbij we om de 4 weken mail contact hebben. Stuur me een mailtje voor meer info cynthia@gymjunkies.nl . 

Je kunt me ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’