Welcome

We are creative.

Follow us

DIT WERKT NIET.. EN NU?

wet van de aantrekking tips law of attraction

DIT WERKT NIET.. EN NU?

De wet van de aantrekking.. wat moet je er nou mee? Steeds meer mensen kennen deze natuurwet. Het is niet alleen nog maar ”het geheim” van Hollywood. Toch lukt het de meeste mensen niet meteen om alles aan te trekken wat ze willen. Hoe komt dat? En hoe kun jij dit veranderen?

Het lijkt zo makkelijk

Als je de documentaire ”The Secret” op Netflix hebt gezien klinkt het allemaal zo makkelijk. Gewoon je droomauto, de liefde van je leven en die € 10.000 per maand visualiseren. Daarbij ben je positief, dankbaar en komt het vanzelf naar je toe. In principe is dit helemaal de waarheid. Er is niet voor niks steeds meer wetenschappelijk onderzoek die de theorie van quantumfysica ondersteunt. Maar ook mensen als Will Smith, Oprah, Jim Carrey en andere bekende sterren gebruiken de law of attraction al jaren. Steeds meer komen we erachter dat onze gedachtes en onze emoties een frequentie hebben die letterlijk jouw fysieke leven vormen. Alles in jouw leven, negatief en positief, trek jij dus zelf aan volgens deze natuurwet.

Wat ze alleen niet vertellen in ”The Secret” is dat wij mensen complex zijn. We hebben een verleden, bepaalde geloofssystemen en zijn vaak opgegroeid met negatief denken. Dat maakt het een stukje moeilijker om krachtig en snel te manifesteren wat jij wilt in je leven.

Dit doe je ”fout”

Ik doe hier al 6 jaar onderzoek naar en heb inmiddels alles aangetrokken wat ik wilde. De liefde van mijn leven, geld in overvloed, mijn droom carrière en een grote groep met lieve vrienden. Ook kan ik nu heel de wereld over reizen en elke dag stroomt het geld binnen d.m.v. mijn online business. Ging dit easy? Nee, ik kom van heel ver en had helemaal niks op geen enkel gebied in mijn leven. Daarbij was ik erg negatief. Ik heb veel ”fouten” gemaakt en weet nu dus PRECIES waar die blokkades bij mensen zitten en waarom de wet niet ( altijd) werkt.

Ik geef je alle ins & outs over ”The Secret” en vertel je hoe jij de wet van de aantrekking kunt gebruiken om jouw droomleven aan te trekken.

Waarom de wet van de aantrekking soms niet werkt voor jou vertel ik in mijn nieuwe video!

Laat me vooral weten in een reactie onder de video of je er iets aan hebt gehad en als je vragen hebt stel ze allemaal op YouTube. Ik help je graag!

Mindset boeken top 3 van vandaag:

1. De kracht van het nu

2. The Power ( nederlands) 

3. Hero (nederlands)