Welcome

We are creative.

Follow us

3 TIPS : HOE GEBRUIK JE DE WET VAN DE AANTREKKING?

wet van de aantrekking, positief denken, tips depressie

3 TIPS : HOE GEBRUIK JE DE WET VAN DE AANTREKKING?

De wet van de aantrekking heeft heel mijn leven veranderd en ik wil het jullie zo graag leren! Sommigen van jullie hebben al eerder mijn blogs hierover gelezen en ik krijg regelmatig de vraag of ik er meer over wil vertellen. Ik ben er al 4 jaar mee bezig, het werkt altijd, maar omdat bijna niemand zich er bewust van is trek je random dingen aan. Soms slecht, soms goed. Maar het is geweldig als je weet hoe je het bewust kunt gebruiken om je eigen droomleven te creëren. 

Om uit mijn depressie te komen ben ik hiermee begonnen, na van alles geprobeerd te hebben besloot ik het zelf te doen. Mijn grootste reden was dus gelukkig worden, maar misschien wil je een leukere baan, de liefde van je leven ontmoeten, zwanger worden, een eigen bedrijf starten, nieuwe auto, een wereldreis maken.. het maakt niet uit alles echt alles kun je manifesteren met deze wet. Al denk ik dat alleen al het gelukkig zijn voor iedereen een enorme reden is, want veel mensen zijn helaas niet gelukkig. Tevreden zijn is ook geen echt geluk en dat diepe intense gevoel van geluk gun ik iedereen!

3 dingen die je nu meteen kunt doen om positieve dingen aan te trekken ( in mijn video vertel ik er wat meer over)

  1. Dankbaar zijn. Dit is zo belangrijk! Je trekt er veel sneller dingen mee aan. Als je dankbaar bent vergroot dat je kracht en daarbij houdt het je ook makkelijker positief als je focust op wat je wel hebt i.p.v. wat je niet hebt.
  2. Bewust worden. Bewust worden is eigenlijk de eerste stap. Weten wie je nu bent en wat je nu denkt/voelt. In mijn video leg ik hier mee over uit.
  3. Visualiseren/doelen stellen. Zonder doel of droom kun je natuurlijk nergens heengaan. Je moet wel duidelijk hebben wat je wil bereiken. Korte termijn doelen helpen je om meer vertrouwen te krijgen en als je weet hoe je visualisatie kunt gebruiken, dan trek je het snel aan in je leven. Langere termijn doelen moet je ook zeker hebben, maar deel die dan weer op in korte termijn doelen. Zo blijf je gemotiveerd.

Iedere maandag en woensdag een video! Abonneer je ( gratis ) op mijn kanaal om op de hoogte te blijven.