Welcome

We are creative.

Follow us

Vetpercentage meten & eten bij Jamie Oliver’s Diner! | Weekvlog

health advies breda, cynthia houben, vetpercentage meten

Vetpercentage meten & eten bij Jamie Oliver’s Diner! | Weekvlog

health advies breda, cynthia houben, vetpercentage metenEr staat weer een nieuwe weekvlog online. Ik ging o.a. met Dennis naar Health Advies Breda om mijn vetpercentage weer te laten meten. Dit was inmiddels 6 weken geleden.

Ik was erg benieuwd want door de vele lage suikers en etentjes heb ik me niet zo goed eraan kunnen houden. Ook had ik een maand ( het langste ooit de afgelopen jaren) niet getraind omdat het niet goed ging lichamelijk. Verder had ik nog een heel leuk etentje bij Jamie Olivers Diner met een aantal meiden van Instagram.

Elke maandag een weekvlog & iedere woensdag een video over mindset, voeding, training of een workout. Je kunt je ( gratis ) abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!

Weekvlog: Vetpercentage meten & eten bij Jamie Olivers Diner !