VLOG CITYTRIP LONDEN ( DEEL 1 )

londen, stedentrip londen, tips londen, reizen, vakantie

Mijn vlog is één dagje te laat omdat het niet lukte met uploaden gisteren. Vorige week ben ik 4 dagen naar Londen geweest met Dennis. Wat een geweldige stad! Ik had hier nog wel een week kunnen zitten.

Ik heb ook gevlogd en het eerste deel staat nu online. Ik vertel ook af en toe hoe ik de wet van de aantrekking in het dagelijks leven gebruik en o.a. zie je hoe ik eet als ik op vakantie ben. Veel kijkplezier:).

Elke maandag een weekvlog & iedere woensdag een extra video over mindset, voeding, training of een workout. Je kunt je ( gratis ) abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!

https://www.youtube.com/watch?v=gLs_mqWU-RA

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.