VLOG CITYTRIP LONDEN ( DEEL 1 )

by

Mijn vlog is één dagje te laat omdat het niet lukte met uploaden gisteren. Vorige week ben ik 4 dagen naar Londen geweest met Dennis. Wat een geweldige stad! Ik had hier nog wel een week kunnen zitten.

Ik heb ook gevlogd en het eerste deel staat nu online. Ik vertel ook af en toe hoe ik de wet van de aantrekking in het dagelijks leven gebruik en o.a. zie je hoe ik eet als ik op vakantie ben. Veel kijkplezier:).

Elke maandag een weekvlog & iedere woensdag een extra video over mindset, voeding, training of een workout. Je kunt je ( gratis ) abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!

https://www.youtube.com/watch?v=gLs_mqWU-RA

2 Responses
 • Micro Jim
  maart 31, 2018

  Wat een geweldige ervaring om Londen zo te zien. Bedankt voor het delen

  • Cynthia Houben
   april 2, 2018

   Wat leuk om te horen, dankjewel:)!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.