Welcome

We are creative.

Follow us

Vetpercentage meten, workout & vegan lunch Juice Brothers!

health advies breda, cynthia houben, vetpercentage meten, droogtrainen, tips afvallen, afvallen buikvet

Vetpercentage meten, workout & vegan lunch Juice Brothers!

Gisteren ben ik samen met Mark van Gymjunkies naar een evenement avn Juice Brothers geweest. We hebben daar een pittige workout gedaan & kregen na afloop een vegan lunch. Daarna ben ik naar Health Advies geweest om mijn vetpercentage te laten meten. 

Ik was erg benieuwd, want de laatste keer zat ik op een vetpercentage van 26,2%, door mijn bulk zat ik vrij hoog in vet, ik heb afgelopen winter lekker genoten van het eten laten we maar zeggen ;). Nu de zomer eraan komt wil ik weer wat droger worden. Ik was erg tevreden over mijn meting! In de video vertel ik hoeveel vet ik ben kwijtgeraakt binnen een maand.

Wil je ook graag hulp om je doelen te bereiken? Dan kun je mij een mailtje sturen voor meer informatie over mijn op maat gemaakte schema’s & coaching! Mail naar cynthia@gymjunkies.nl .

Je kunt je ( gratis ) abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!

Bekijk de video : Vetpercentage  meten, workout & vegan lunch Juice Brothers.