VAN DER VALK HOTEL VEENENDAAL – PHOTO DIARY

hotel veenendaal

Laatst heb ik een nachtje overnacht met mijn vriend in het Van Der Valk Hotel Veenendaal. Ik vind het heerlijk om even een nachtje weg te gaan. Mijn werk stopt nooit, begrijp me niet verkeerd, ik hou ervan dat ik altijd druk ben! Maar omdat ik thuis werk, kan ik werk niet goed loslaten. Als ik dan een nachtje wegga kan ik pas echt genieten van de rust. 

Dit hotel is nog niet zolang geopend, iets meer dan 2 jaar en dat is ook te zien! Het was vanaf Breda iets meer dan een uur rijden en bij aankomst kregen we er al meteen een goed gevoel bij. Het oogt heel groot, luxe & er hing een fijne sfeer. Van te voren hadden we al gezien dat het hotel met een 8,9 is beoordeeld. Je kunt er lekker eten in het restaurant, naast een ruime keuze aan vis & vlees is er ook voldoende voor vegetariërs. Er is ook een fitness ruimte & wellness aanwezig. Daar kun je trouwens gratis gebruik van maken. Het hotel biedt ook genoeg mogelijkheden voor evenementen en vergaderingen, ze hebben namelijk 15 multi functionele zalen.

INCHECKEN & UIT ETEN

Wij waren rond 16.00 uur in het hotel en na het inchecken hebben we de kamer bekeken en wilde we nog even winkelen. Wij zijn altijd erg langzaam en op de één of andere manier was het ineens alweer half 6, dus toen we aankwamen in Veenendaal centrum was alles al dicht haha. Ik kan dus helaas niet vertellen of het leuk is om daar te winkelen. We zijn toen gaan eten bij Goya Oriental, dit was een all in restaurant. Erg lekker! Je bestelt hier 1 gerecht per persoon per ronde. En je mag zoveel bestellen als je wilt. Wij hebben er 3 uurtjes gezeten en daarna zijn we lekker terug naar het hotel gegaan. Heel de nacht gekletst en uiteraard in dat mooie bad gezeten samen.

DELUXE HOTELKAMER

Wij houden wel van een beetje luxe, dus we hebben gekozen voor de ‘ Deluxe Hotelkamer’. Wat een onwijs mooie en ruime kamer! We hadden een kingsize boxspring, die lag echt heerlijk, ik heb als een roosje geslapen. En de badkamer vonden we erg gaaf. Die had een losstaand bad en ook nog een inloop rain shower. Ik vond het erg mooi dat de kamer zo licht was. De ramen waren groot en we keken uit over een grasveld.

ONTBIJT & WELNESS

S’ochtends zijn we lekker gaan ontbijten. Je hoeft pas om 12.00 uur uit te checken dus we hadden nog wel even. Het ontbijt was erg uitgebreid. We hebben er heerlijk gegeten. We hadden ons voorgenomen te gaan sporten in de fitness, maar we hadden geen zin haha, dus zijn we de welness in gegaan. Dit hadden we trouwens de avond van te voren ook gedaan. Allebei de keren waren we helemaal alleen, terwijl het hotel goed vol zat. Wat was dat fijn zeg, heel de welness voor ons samen, heerlijk van genoten.

Na de welness zijn we gaan douchen en hebben we uitgecheckt. Buiten hebben we nog op het terras een drankje gedaan en toen zijn we weer richting huis vertrokken. Het waren 2 heerlijke dagen en omdat we niks op te merken hadden hoort dit hotel zeker op mijn website. Echt een aanrader!

Op de website vind je nog meer informatie & prijzen! Hieronder mijn photo diary:)

Ben jij er al wel eens geweest? Of heb je nog tips voor mooie hotels, laat het me weten in een reactie:). 

Je kunt me ook volgen via InstagramFacebook & Bloglovin’

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.