TRIP TO IBIZA!

by

FOR ENGLISH SCROLL DOWN

Vorige week ben ik terug gekomen van Ibiza. Ik was daar 10 dagen met een vriendinnetje. Toen ik thuis kwam had ik veel mails met de vraag of ik tips heb voor op vakantie. Hoe leef ik op vakantie, hoe eet ik, drink ik alcohol en ga zo maar door. Dus het leek me handig om er een blogje over te schrijven!

Nou allereerst ben ik geen fitgirl, zoals de meeste mensen dat zien of verwachten van mij. Het lijkt misschien of ik alleen sla eet en elke dag train, maar dat is niet zo. Ik heb een goede balans gevonden tussen een gezonde levensstijl en de ”slechte” dingen. Slecht bestaat voor mij eigenlijk niet meer, ik geniet gewoon van het leven en de rest van de tijd probeer ik zo gezond mogelijk te leven.

Dat gezegd te hebben zal ik hieronder beschrijven hoe mijn vakantie eruit zag:). Ik heb gewoon genoten en gedaan waar ik zin in had.

Voordat ik op vakantie ging heb ik een blogje geschreven over supplementen, eiwitrijke snacks en fitness attributen die ik meenam. En nee ik nam niet alles mee ;). Van alles een beetje, op vakantie vind ik het lastig aan mijn eiwitten te komen, dus neem ik wat snacks mee.

DSC02746-01 1

Ik was van plan daar in de gym te gaan trainen, maar zal je gelijk uit die droom helpen, dat heb ik dus niet gedaan! Als ik een rust vakantie heb dan train ik wel, vind het dan heerlijk. Maar deze vakantie was meer een feest vakantie en energie om te trainen had ik niet haha. Genoeg cardio gehad tijdens al die feestjes. Ik drink wel alleen water of light drankjes, geen sapjes omdat ik dat zonde vind van al die suikers. Thuis drink ik nooit light frisdrank ( vanwege de slechte stofjes), maar op vakantie ga ik daar echt niet op letten. Elke avond dronken we wodka met cola light. Ik drink dus normaal ook bijna nooit, maar op vakantie vind ik het wel lekker. Dat voelde ik trouwens wel de volgende dag haha. Verder eet ik niet als ik drink, ten eerste omdat ik geen honger heb en ten tweede omdat je daar juist van aankomt en niet perse van de alcohol. Lees hier mijn blogje over alcohol,  over hoe je de schade kunt beperken.

res_1470623073792-01

Qua eten ga ik niet meer los zoals vroeger. Als ik dan all inclusive zat moest ik zoveel mogelijk eten, wat resulteerde in dagenlang moe en futloos voelen. Daar had ik geen zin meer in. Dus s’ochtends at ik eigenlijk altijd één of twee omeletten met kaas, wat fruit en soms nog een klein broodje. Ik krijg altijd een opgezette buik van brood, pasta etc dus daarvan eet ik nooit teveel. Als tussendoortje nam ik vaak iets van de snacks die ik mee had van XXL nutrition. Maar soms ook niks als ik nog vol zat van het ontbijt. S’middags aten we niks of een pizza bij het hotel. Met heel veel knoflooksaus hihi. S’avonds met het avondeten liep ik 2 of 3 keer. Ik eet normaal geen vlees, hier heb ik af en toe kipfilet genomen of vis. Met veel groentes en nog een toetje. Vaak zat ik al zo vol dat ik het toetje niet eens meer opkon. En na het eten was het tijd om ons weer klaar te maken voor een feestje, dus dan kwam de wodka met cola light tevoorschijn en na de hele nacht gedanst te hebben aten we na het uitgaan nog chocolade of broodjes met kaas.

20160802_221819-01 20160804_133811-01 20160806_202947-01

Ik heb echt een heerlijke vakantie gehad, lekker genoten, los gegaan en oh ja ik ben vergeten te vertellen dat ik weer een pakje per dag heb gerookt. Oops. Ik ben in oktober vorig jaar gestopt met roken, nu rook ik alleen op feestjes of soms op het terras. Deze vakantie dus weer iedere dag. Had verwacht dat ik het moeilijk zou vinden om te stoppen als ik weer thuis was, maar daar had ik gelukkig geen moeite mee. Ik vertel dit ook omdat ik me niet anders ga voordoen, een fitgirl ben ik niet, tenminste niet hoe de meeste mensen dat zien. In mijn ogen is een fitgirl iemand die in balans is met zichzelf. Ik verbied mezelf niks, dat is waardoor ik deze levensstijl volhoud.

 

20160807_203208-01

Tot slot wil ik nog even zeggen dat je echt niet bang hoeft te zijn dat al je werk voor niks was als je wel alles laat gaan op vakantie. Dat gebeurt echt niet! Ik vind het heerlijk alles dan even los te laten en zoals ik al zei was ik niet aangekomen, wellicht een klein beetje spieren verloren maar dat is zo weer terug! Vorige vakantie was ik trouwens wel aangekomen, maar dat is vooral vocht dus is er ook zo weer af. No worries!

Als je nog op vakantie gaat, have fun!!

En als je daarna weer je doelen wilt behalen, kun je me altijd een mailtje sturen voor een op maat gemaakt schema:). Cynthia@gymjunkies.nl

Liefs, Cynthia

Je kunt me ook volgen via: Bloglovin’, Facebook & Instagram. 


Last week I came back from Ibiza. I was there for 10 days with a girlfriend. When I got home I had a lot of mails asking if I had any tips when your going on a holiday. How I live on vacation, how I eat, I drink alcohol and so on. So it seemed useful to me to make a blog post about it! Well first of all I am not a fitgirl. Not in the way most people think about fitgirls. It may seem if I only eat salads and workout every day, but that is not the case. I have a good balance between a healthy lifestyle and the ” bad ” things. Bad is actually not the case anymore, I just enjoy life and the rest of the time I try to live as healthy as possible.

That being said, I will describe in this blog what my holiday looked like:). I have just enjoyed everything I wanted.  Before I went on this holiday I wrote a blog about supplements, protein-rich snacks and fitness attributes that I took with me. And no I did not take everything with me;). In other countries, I find it difficult to eat enough protein, so I take some snacks with me.

DSC02746-01 1

I was planning to work out in the gym, but I will help you out that dream right away, I didn’t go ;)! If I’m on a relaxing holiday,  I workout often.. But this vacation was more of a party holiday and I had no energy left during the day haha. Had enough cardio during all those parties. I only drink water or light , no juices because that’s  waste of my calories, because of all the sugars. At home I never drink light soda, but on holiday I really don’t watch my food or drinks. Every night we drank vodka with diet Coke. I normally almost never drink alcohol, but on a holiday I love it. The next day was not so good though haha.  I don’t eat when I drink, first of all because I’m not hungry but also because you’re body has to proces the alcohol first.

res_1470623073792-01

In terms of food I’m not going to going all the way like I used to. I always wanted to eat as much as possible with all inclusive which resulted in feeling tired and have no energy for days. That wasn’t a good feeling, so I decided to eat normal, so I have enough energy to do things. So in the morning I always ate one or two omelettes with cheese, some fruit and sometimes a sandwich. I always get a stuffed belly when I eat bread, pasta etc, so I never eat too much of that. When I wanted a snack I often ate one that I had taken with me from XXL nutrition. But sometimes I didn’t snack because I had so much at breakfast. In the afternoon we ate nothing or a entire pizza at the hotel. With a lot of garlic sauce hihi. In the evening at dinner I had 2 or 3 plates. I nuasually don’t eat meat,but in Ibiza I ate chicken breast or fish. With lots of vegetables and one dessert. But most of the times I ate to much, so there was no room for dessert. And after dinner it was time to get ready for a party, so then came the vodka with diet Coke, and after dancing all night we ate some chocolate or sandwiches with cheese.

20160802_221819-01 20160804_133811-01 20160806_202947-01

I really had an amazing holiday, could clear my mind and oh yeah I forgot to tell you… I have smoked a pack of cigarettes a day. Oops. October last year I stopped smoking, now I only smoke sometimes at festivals or when I”m having drinks with the girls. This holiday I smoked everyday. Expected that I would find it difficult to stop when I was back home, but I have no trouble with that. I tell this because I don’t want to create an image of myself that is not true, I’m not a fitgirl, at least not how most people see that. In my eyes a fitgirl is someone who is in balance with herself. I never forbid myself anyhting, and that’s how I can maintain this lifestyle.

20160807_203208-01

OK now a few tips for the people that do want to pay attention on holiday!

  • Do not drink alcohol, if you do you can drink strong liquer with light soda, that contains less sugars. And as I said earlier, don’t eat something unhealthy with alcohol.
  • At least drink 2 liters of water per day. Preferably no juices or regular soft drinks.
  • Take healthy snacks with you when you leave such as cashew nuts or fruit. Choose products with protein or good fats. Lower the carbohydrates. (Don’t be afraid of carbohydrates, you need them, but choose the right moments and also slow carbs).
  • Desserts…Take a maximum of 1 and do not go crazy at the buffet.
  • If you love working out, you can go every day. Would you like to rest between workouts, then do 3 full body workouts per week.
  • Move a lot! Like on the beach, in the sea, go walk instead of taking a taxi, go for the stairs instead of the elevator.

Finally, I would like to say that you really don’t have to be afraid that all your work was for nothing if you do let everything go on vacation. That  will not happen! I let everything go and haven’t gained weight. On a previous holiday I did gain weight, but that’s not fat, it’s just from carbs and sugars, so it will be gone soon ir your back on track. No worries!

If you’re going on vacation, have fun!!

Love, Cynthia

You can also follow me on: Bloglovin’, Facebook & Instagram. 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.