8 tips om buikvet te verliezen, zo viel ik 17 kilo af!

buikvet verliezen, buikvet verbranden, tips afvallen, afvallen buik

Hoe verlies ik buikvet? Deze vraag wordt mij misschien wel het meest gesteld. In 2014 ben ik 17 kilo afgevallen na jarenlang te hebben geschommeld met mijn gewicht. Ik ging makkelijk van 60 kilo naar 80 en weer terug. Ik wist gewoon niet wat ik moest doen en afvallen deed ik vaak op een ongezonde manier, waardoor ik het welbekende jojo effect kreeg. Hoe ben ik dan blijvend van mijn kilo’s afgekomen ? 

Ik geef jullie vandaag 8 tips die je meteen kunt toepassen en vertel hoe ik die 17 kilo ben kwijtgeraakt. De video staat nu online en kun je op mijn YouTube kanaal bekijken. Ik maak vaker video’s met tips over gezondheid, afvallen, sporten en nog veel meer!

Abonneer je op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s:).

 

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.