Welcome

We are creative.

Follow us

The James Rotterdam | Overnachten met een prachtig uitzicht

the james hotel, the james, rotterdam, hotel rotterdam, cynthia houben

The James Rotterdam | Overnachten met een prachtig uitzicht

Een paar weken terug hebben Dennis & ik een nachtje geslapen bij The James in Rotterdam. Het is een super mooi design hotel wat pas een aantal maanden zijn deuren heeft geopend. Het is echt een uniek hotel, waar je je meteen thuis voelt. Vanuit onze hotelkamer (15e verdieping) keken we uit over de bruisende stad met al zijn mooie verlichting. 

The James… daar kom je thuis

Het hotel ligt midden in het centrum van Rotterdam aan de Coolsingel. Echt ideaal, want in Rotterdam kun je zoveel leuke dingen doen! Kom je met de auto dan kun je een parkeerplek reserveren bij het hotel. Als je dit niet doet kun je om de hoek parkeren in èèn van de garages. Dit kost ook maar rond de 11 euro per dag.

The James geeft je echt het gevoel dat je thuiskomt. Het hotel heeft een stijlvolle vintage inrichting en alle faciliteiten zijn erop gericht dat je het gevoel hebt dat je bij een goede vriend slaapt. Dat is ook wat ze met dit concept willen bereiken. Na een drukke dag kun je heerlijk ontspannen in je kamer of in de lounge op de 2e verdieping. Wil je liever nog een workout doen? Ook dat kan in de gym die ze hebben!

Op je kamer heb je een smart tv, dus je kunt eventueel heerlijk je favoriete Netflix series kijken. De bedden liggen zo ontzettend lekker, we hebben als een blok geslapen. Een ontbijtbuffet zoals je dat gewend bent hebben ze niet, maar ze hebben wel een 24/7 supermarkt naast de lounge. Je kunt hier alles zelf pakken en afrekenen. S’ochtends kun je een heerlijk ontbijtje nemen en in de avond wil je misschien een lekker wijntje met wat hapjes op je kamer. Ideaal!

Je zit midden in het centrum dus er is genoeg te doen. Wij zijn eerst wat gaan eten en drinken en na het eten zijn we naar het Holland Casino gegaan. Het was een heerlijke avond en toen we terug in onze kamer kwamen was het natuurlijk al donker en keek je uit over de stad en al die mooie lichtjes.

Wil je ook een nachtje weg boeken bij The James? Dan kun je mijn code ”cynthiajames” gebruiken voor 10% korting op je overnachting. Meer info via deze link.

*Dit artikel is voortgekomen uit een samenwerking, lees hier mijn disclaimer