Welcome

We are creative.

Follow us

The Good Place – Testimonial Nina

The Good Place – Testimonial Nina

Nina heeft mijn 30 dagen programma ” The Good Place ”  gevolgd! En wat heeft zij een enorme transformatie doorgemaakt. Ze had het gevoel dat ze geleefd werd door andere mensen en na de cursus ging zij haar droom achterna en startte ze haar eigen webshop. 

Heb jij The Good Place ook gevolgd? Dan mag je altijd mailen naar info@wakeyourdreams.nl dat je jouw verhaal ook graag wil delen. 

Al een tijdje was ik bezig met de law of attraction. Ik ben bij Cynthia terecht gekomen via YouTube. Ik had al haar video’s bekeken. Wat een inspiratie. Ik ben haar gaan volgen op Instagram en ik kwam terecht bij haar training The Good Place. Zonder enige twijfel heb ik meteen de cursus aangeschaft.

Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! Dankzij deze training ben ik gaan in zien hoe ik mijn leven leef.. Cynthia heeft me laten ontdekken dat ik niet mijn eigen leven leef, maar dat ik word geleefd. Ik heb altijd geluisterd naar andere mensen die dicht bij me staan. Dankzij deze prachtige training ben ik gaan inzien dat dit niet is wat ik wil. En dat ik te veel naar anderen heb geluisterd.

The Good Place heeft me ontzettend geholpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Dit is echt de beste investering in mijzelf geweest. Ik heb veel prachtige inzichten gekregen tijdens mijn reis, en dankzij Cynthia ben ik er achter gekomen wat ik wil in mijn leven!

Ik ben inmiddels ook een eigen onderneming gestart www.thepositivestore.nl. Ook heb ik nu een Instagram pagina voor andere mensen om ze te helpen met hun mindet: @affirmaties_. Cynthia heeft mijn ogen geopend! Ik heb geleerd dat er zoveel meer uit het leven te halen valt dan wat ons wijs wordt gemaakt.

Dit is oprecht de beste investering in jezelf… Dankzij haar optionele Facebook groep vol inspiratie heb ik geleerd dat ik iedere dag dankbaar mag zijn. En ik heb ook geleerd hoe ik mijn gedachten op een positieve manier kan veranderen. Dankjewel lieve Cynthia voor dit prachtige programma, wat jij hebt gemaakt.

Liefs, Nina