Welcome

We are creative.

Follow us

The Good Place – Testimonial Kirsten

ervaring review the good place

The Good Place – Testimonial Kirsten

Kirsten heeft mijn 30 dagen programma ” The Good Place ” ook twee keer gevolgd! Ik vind dat een groot compliment dat ze er zoveel aan heeft gehad dat ze het zelfs een tweede keer wilde volgen. Wat is Kirsten enorm gegroeid als persoon en wat staat ze nu krachtig in het leven. Ik ben dankbaar dat zij ook haar verhaal vandaag wil delen met jullie.

Heb jij het ook gevolgd? Dan mag je altijd mailen naar business@cynthiahouben.com dat je jouw verhaal ook graag wil delen. 

ervaring review the good place cynthia houben

My Story

Al een aantal jaar volg ik Cynthia op Instagram. Eigenlijk heeft zij mij vanaf het begin af aan al geïnspireerd. In het begin voornamelijk op het gebied van fitness en voeding. Ik ben daarom het plan van Gymjunkies gaan volgen en ik was ontzettend tevreden over de resultaten die ik hiermee behaalde. Later begon Cynthia mij te inspireren door de video’s die zij deelde over de LOA ( law of attraction). Door haar video’s werd ik ontzettend nieuwsgierig naar de LAO. Ik heb het boek ‘the secret’ besteld en ik heb het boek maar liefst vier keer opnieuw gelezen. Zo interessant vond ik het! Elke keer als ik het boek opnieuw las, leek ik weer andere inzichten te krijgen. Voor mijn gevoel kende ik de LAO goed, maar toch merkte ik dat ik het lastig vond om het in het dagelijkse leven echt toe te passen.

Toen ik op Instagram las dat Cynthia een cursus over de LAO ging geven, dacht ik meteen: die moet ik volgen! Ik had ontzettend veel zin om de cursus te gaan volgen. Als ik er naar terug kijk, dan lijkt het wel alsof ik op dat moment al wist wat hoe ontzettend veel ik aan het programma zou gaan hebben. Nadat ik mij had aangemeld voor de cursus, kreeg ik toegang tot een Facebook groep met mensen die allemaal The Good Place aan het volgen waren. Het klinkt misschien gek, maar de sfeer in de Facebook groep voelde meteen zo fijn!

En toen was het zo ver. Ik had mezelf voorgenomen om de video’s van de cursus elke dag in de ochtend te kijken. Dit betekende wel dat ik eerder mijn bed uit moest, maar het was het dubbel en dwars waard. Door de video’s meteen te kijken nadat ik wakker was, voelde ik meteen een positieve energie en wist ik deze energie de hele dag vast te houden. Net als alle andere mensen, vulde ik elke avond in de Facebook groep in waar ik die dag dankbaar voor was. In het begin voelde het een beetje onwennig om dit met anderen te delen, maar al snel had ik door hoe krachtig dit was.

Tijdens het bekijken van de video’s en de opdrachten die bij de video’s hoorde, merkte ik al snel dat ik meer zelfliefde begon te ontwikkelen. Ik begon de wereld om mij heen op een veel positievere manier te zien, terwijl ik eigenlijk al dacht dat ik heel positief in het leven stond. We hebben vaak helemaal niet door hoe moeilijk we het soms voor ons zelf maken. Ook ben ik tijdens het volgen van de cursus tot de ontdekking gekomen hoe mijn droomleven er nou écht uit ziet. Vaak denken we dat allemaal al wel te weten, maar door de video’s en opdrachten leer je om nog veel verder te gaan kijken.

Als ik terugblik op alle nieuwe inzichten die ik heb gekregen tijdens het volgen van The Good Place, dan is voor mij het belangrijkste inzicht dat ik oprecht ben gaan geloven dat ik alles kan bereiken in het leven wat ik wil. Ongeacht hoe groot en onbereikbaar sommige dingen ook lijken. Dingen waarvan ik voor de cursus nog gedacht zou hebben ‘dat gaat mij toch nooit lukken’ of ‘wat zullen andere mensen daar wel niet van denken’. Kortom, ik heb een hele nieuwe (positieve) mindset gecreëerd en dat in maar liefst dertig dagen! Ik ben Cynthia hier ontzettend dankbaar voor en ik raad iedereen aan om dit programma te gaan volgen.

Liefs, Kirsten Egan

Meer van Kirsten weten? Je kunt haar volgen via Instagram!