Welcome

We are creative.

Follow us

The Good Place – Testimonial Andrea

The Good Place – Testimonial Andrea

Andrea heeft mijn 30 dagen programma ” The Good Place ”  gevolgd! Toen ze over mijn verleden hoorde en hoe ik nu leef, dacht ze: als zij het kan, kan ik het ook. Wat ben ik blij dat ze haar eigen kracht ging inzien. Ze is ervaringsdeskundige en helpt nu andere mensen van hun angsten afkomen. Laat je inspireren door haar bijzondere verhaal. 

Ik ben met The Good Place gestart in de lockdown. Ik volgde Cynthia al een tijdje op Youtube en Instagram en ik dacht ‘wow wat een leven heeft zij’. Toen kwam ik erachter dat ze ongeveer hetzelfde verleden heeft gehad als mij. Ik dacht ‘als zij het kan dan kan ik het ook’ en toen ben ik gestart met The Good Place.
Wat een transformaties hebben er toen plaatsgevonden. Ik heb sindsdien altijd controle over mijn gedachten. We leven in een aparte tijd, maar ik laat mij niet meer beïnvloeden door het nieuws of de gevoelens van andere personen.
Ik heb zelf jarenlang angstaanvallen gehad en ben hier op eigen kracht uit gekomen. Ik wilde dus graag mensen coachen. Ik kreeg veel reacties van ‘Je hebt geen diploma dat kan helemaal niet’ en ‘niemand gaat dat kopen.’
Nou mooi niet dus! Sinds de eerste maand dat ik mijn coaching bedrijf ben gestart heb ik al klanten. En die zijn hun aanvallen nu ook aan het overwinnen! Ik heb dit allemaal gemanifesteerd door The Good Place. Als ik Cynthia niet had gehad dan was ik waarschijnlijk mijn bedrijf niet begonnen door onzekerheid. Of dan had ik me al die reacties aangetrokken.
The Good Place heeft ervoor gezorgd dat ik mentaal sterk ben, dat ik mezelf durf te zijn en voor mijn dromen durf te gaan. Cynthia heeft mij echt geleerd dat ik de regisseur ben over mijn eigen leven. Ik kan ook niet wachten tot haar programma voor ondernemers uitkomt.
Xoxo,
Andrea