Welcome

We are creative.

Follow us

The Good Place – Testimonial Wilma

The Good Place – Testimonial Wilma

Hey lieve allemaal,

Iets langer dan een jaar geleden kwam Cynthia ineens voorbij op mijn tijdlijn van Instagram. Ik nam een kijkje op haar account. Ik vond het er allemaal heel mooi, leerzaam en interessant uit zien. Zonder er over na te denken heb ik het ook weer weggedrukt.

Na een tijdje kwam ik een Youtube filmpje tegen over Gymjunkies en toen ik het ging opzoeken, zag ik ineens dat dit van Cynthia is. Ik heb toen het Gymjunkie lifestyle plan aangeschaft en ben er met veel energie aan begonnen. Met het lifestyle plan ben ik uiteindelijk 20 kilo afgevallen.

Het afvallen ging super goed en in een jaar tijd was ik in totaal 25 kilo kwijt. Ik ontwikkelde door het afvallen al meer zelfliefde en dacht toen dat ik al een sterke mindset had.

Tot ik op een dag huilend aan mijn vriend vroeg, is dit nu het leven? Werken, sociaal doen en maar door gaan? Helemaal huilend en pratend over het leven maakte mijn vriend me weer rustig. Ik ben toen de post op Cynthia haar Instagram gaan lezen en zag daar iets voorbij komen over een cursus. Het sprak mij heel erg aan, alleen persoonlijk vond ik het nogal een dure investering. want wat nou als het me nog niet verder zou helpen? Mijn vriend zei koop het maar gewoon het gaat je zeker helpen.

Ik kocht de cursus en bekeek meteen de eerste video. Deze gaf me al meteen hele mooie inzichten en ik voelde geluk door me heen stromen.

Door de video’s te bekijken leerde ik mezelf een nieuwe ochtend routine aan. Ik stond nu drie kwartier eerder op dan normaal en begon mijn dag. Eerst wist ik niet heel goed wat ik moest gaan doen in die extra tijd. Maar door The Good Place leer je op een makkelijke en begrijpelijk manier hoe je dit stap voor stap kunt gaan doen.

Wanneer ik wakker was ging ik mij aankleden en klaar maken. Daarna ging ik met een dekentje op de bank zitten en ging ik mijn dankbaarheid opschrijven. De eerst keer voelde het heel onnatuurlijk om dit te doen maar na een aantal dagen voelde het heel goed en kreeg ik er positieve energie van.

Toen begon ik me meer te verdiepen in mediteren. De eerste paar keren heb ik hem na een minuut al uit gezet en ik dacht: dit kan ik niet en dit is veel te zweverig voor mij. Maar omdat Cynthia er met zo veel liefde en passie over aan het praten was probeerde ik het en deed ik het toch elke ochtend. En je gelooft het niet, maar nu kan ik niet meer zonder.  In de ochtend en avond mediteer ik!

Nu bestaat mijn ochtendroutine uit alleen maar zelfliefde; mediteren, affirmaties lezen en dankbaarheid opschrijven.

Door The Good Place ben ik mijn leven weer leuk gaan vinden. Deprimerende gedachten zijn er niet meer. En als ze soms toch voorbij komen weet ik hoe ik er mee om kan gaan. Dit leert Cynthia je allemaal in de cursus. Emoties en negatieve gedachten mogen er zijn maar je mag ze ook weer los laten.

The Good Place heeft mij veranderd. Bijna dagelijks krijg ik wel te horen: Wilma wat heb jij een positieve energie om je heen en wat kom je gelukkig over. En ik kan nu oprecht zeggen dat ik gelukkig in het leven sta en onderweg ben naar mijn droomleven.

Nog bijna dagelijks kijk ik wel een video terug uit de cursus en elke keer geeft het me weer nieuwe inzichten.

Ga er gewoon voor, want waarom wil je nog langer ongelukkig of ontevreden zijn? Ga voor je mooiste leven en haal er alles uit wat je er uit wilt halen. Sta open voor al het moois wat je gaat ontvangen en maak er je eigen onvergetelijke reis van.

P.s. je kunt het programma met 50% korting aanschaffen als je de code: wilma50 gebruikt. Meld je hier aan!

Liefs Wilma

Instagram Wilma: @healthy_with_wilma