Welcome

We are creative.

Follow us

Mijn tas werd gestolen in Amsterdam en dit is wat er gebeurde!

cynthia houben, amsterdam, tas gestolen amsterdam, wet van de aantrekking, positief denken

Mijn tas werd gestolen in Amsterdam en dit is wat er gebeurde!

Momenteel pas ik een weekje op een kitten van een vriendin in Amsterdam. Het weekend was Dennis er ook en we hadden een onwijs leuke avond zaterdag. Totdat mijn tas werd gestolen…. alles zat erin de huissleutels, mijn medicijnen ( insuline & prikapparaatje) portemonnee¬† & mijn vlog camera.¬†

Het was al s’nachts en ik wist echt even niet wat ik moest doen. Er waren geen reserve huissleutels, ik woon in Breda & had mijn medicijnen ook echt nodig die nacht. Alles is op te lossen, maar dit was natuurlijk wel even heel rot. Wat er daarna gebeurde was zo bizar, mijn video staat nu online!