Welcome

We are creative.

Follow us

TAG: MY LIFE IN 20 QUESTIONS

cynthia houben

TAG: MY LIFE IN 20 QUESTIONS

Het is weer vrijdag en dan plaats ik regelmatig een Tag! Deze keer de ‘ My life in 20 questions tag’ , ik heb deze van Lottelovebeauty. Ik tag altijd 3 andere bloggers en/of vloggers om hem over te nemen. Deze keer tag ik Joyce Jacobs, Jip Isabel & Kyara Esteva. So here we go!

WAT IS JE FAVORIETE KLEUR?

Die heb ik niet, ligt er maar net aan waar het om gaat :p.

WAT IS JE FAVORIETE GETAL?

22

WAT IS JE DROOMBAAN?

Eigenlijk wat ik nu doe. Ik hou ervan om te bloggen en lifestyle coach te zijn. Nu ga ik ook vloggen en eigenlijk is mijn droom dan de hele wereld over reizen als blogger & vlogger! Je kunt je trouwens alvast abonneren op mijn YouTube kanaal :).

WAAR ZIE JE JEZELF WONEN?

Ik woon al heel mijn leven in Breda en dat vind ik zo’n fijne stad. Als ik ergens anders zou gaan wonen zou dit in het buitenland zijn. Amerika spreekt me aan, maar wil er eerst eens heen op vakantie voor ik daarover na ga denken.

FAVORIETE MANIER OM TE REIZEN?

Auto vind ik het leukst, lekker hard meezingen met de muziek haha. Verder vind ik reizen gewoon niet leuk, wel als je eenmaal op bestemming bent natuurlijk maar het reizen ernaar toe daar heb ik niks mee.

WAT DOE JE IN JE VRIJE TIJD?

Ik heb niet echt vrije tijd, omdat mijn werk heel breed is, ben ik er eigenlijk continue mee bezig. Als ik niet aan het bloggen ben, ben ik wel aan het coachen, schema’s maken, brainstormen, netwerken, foto’s maken, social media en ga zo maar door. Dus mijn leven is eigenlijk heel veel werken, maar omdat niks als werk voelt, voelt het alsof ik altijd vrij ben. Ik moet dus echt bewust even tijd vrij maken.

Dan ga ik met vrienden of vriendinnen wat doen, drankjes, feestjes, naar de bios of uit eten bijvoorbeeld. Vind het ook heerlijk om bij Dennis te zijn. We zijn vaak bezig met content maken, omdat we dat allebei leuk vinden, maar samen in bed een filmpje kijken vind ik ook zo fijn. Ik ga ook graag naar festivals, een nachtje weg, mediteren, series kijken, lezen en tja eigenlijk teveel om op te noemen. Reizen ga ik sowieso nog veel doen in de toekomst!

cynthia houben

FAVORIETE KLEDINGWINKELS

Echt schandalig, maar ik heb denk ik bijna een jaar niet geshopt. Ik werk zoveel dat ik de tijd er niet eens voor maak haha. Heb het ook niet echt nodig, ik loop vooral in sportkleren:p. Maar vroeger shopte ik eigenlijk overal. Er is voor mij niet één favoriete winkel.

VAN WIE WIL JE NOG WEL EENS EEN CONCERT ZIEN?

Ace Hood, veel van jullie kennen hem denk ik niet. Ben zo gek op zijn muziek, het is harde hiphop haha dus dat verwacht je misschien niet zo bij mij.

FAVORIETE THEE?

Ik drink echt liters thee op een dag. Vind caramel vanille het lekkerst!

VERZAMEL JE IETS?

Ja rommel denk ik haha, ik kan nooit iets weggooien zo irritant! Ben veel te emotioneel gehecht aan dingen, die ik bijvoorbeeld al jaren niet gebruik.

cynthia houben

I CAN’T SLEEP WITHOUT?

Het licht haha.

ALS JE 1 MILJOEN KRIJGT, HELEMAAL VOOR JEZELF, WAT ZOU JE ER DAN MEE DOEN?

Pff lastig, want ik wil het liefst eerst voldoende aan mijn familie en vrienden geven en daarna iets opzetten om meer mensen te helpen dan dat ik nu doe. Alleen ik moet dus iets kiezen voor mezelf. Dan zou ik een Audi R8 kiezen, een huis en gaan reizen. Dan is het trouwens al op, want een mooi huis kost ook flink wat haha.

FAVORIETE MAKE UP MERK?

Ook lastig, ben daar niet zo mee bezig. Wel altijd jaloers op meiden die zich zo mooi kunnen opmaken. Dat doe ik maar niet, ziet er niet uit haha. Mijn nichtje doet mijn make up voor shoots. Zelf gebruik ik alleen bb cream of voor een feestje foundation van Rimmel.

FAVORIETE CHEAT?

Dat is een hele lijst! Donuts, snoep, koekjes, ijs, taart… alles wat zoet is denk ik? Maar hartig ben ik ook helemaal gek op vooral pizza! Lust eigenlijk alles. Ben gewoon een foodaddict.

WAT IS JE FAVORIETE SEIZOEN?

De lente, vind het zo fijn als na die duistere winter alles weer begint te bloeien. Word er zo vrolijk van. Ik kan ook niet goed tegen hitte, wel als ik op vakantie ben, maar als je gewoon moet werken en sporten etc hoeft het echt geen 30 graden te zijn. De lente is perfect!

cynthia houben

SLAAP JE MET JE DEUR OPEN OF DICHT?

Hij moet dicht anders kan ik niet slapen.

WAAROM BEN JE BEGONNEN MET BLOGGEN?

Om anderen te helpen. Ik kreeg nadat ik 17 kilo kwijt was enorm veel berichtjes uit mijn omgeving. Ik kon het vaak niet meer bijhouden, dus ik kon beter een website beginnen om iedereen te helpen.

WAT DEED JE GISTEREN ROND 00.00 UUR S’NACHTS?

Was toen net thuis, kwam van een vriend af!

 

handtekening cynthia houben

Ik zou het leuk vinden als je me ook volgt via  InstagramFacebook Bloglovin’