Welcome

We are creative.

Follow us

SURPRISE DATE: ACTIEF, KOUD & LEEUWEN | MY DIARY #7

surprise date, cynthia houben, dennis shape, daten, originele date

SURPRISE DATE: ACTIEF, KOUD & LEEUWEN | MY DIARY #7

Welkom bij een nieuwe MY DIARY! Iedere maandag post ik een nieuw dagboek en kun je lezen wat er in mijn leven gebeurt, wat ik voel en wat ik denk. Als je nieuw bent op mijn website kun je eventueel eerst het stukje About Me lezen. 

Vorige week hebben Dennis en ik voor het eerst onze Surprise Date gehad! Dit idee hebben we van mijn nichtje en haar vriend. We gaan dit vanaf nu iedere maand doen en de bedoeling is dan om elkaar te verrassen met een date. De enige regel is dat het iets moet zijn wat je niet eerder samen gedaan hebt. 

surprise date, cynthia houben, dennis shape, daten, originele date

SURPRISE DATE

We hadden afgesproken dat ik op 14 februari Dennis zou verrassen en Dennis zou mij op 15 februari meenemen op date. Eigenlijk was mijn date in januari, maar daar was iets tussengekomen. Dus nu 2 dates achter elkaar, super leuk! We hadden er zoveel zin in, want het is zo spannend als je niet weet wat je gaat doen.

Dennis ging vroeger altijd op wintersport en hij zegt zo vaak dat hij weer graag wilde gaan skiën. Dus het was niet zo moeilijk om iets te verzinnen. Ik had 2 tickets voor  SnowWorld gekocht in Zoetermeer, we konden daarmee 4 uur lang gaan skiën.

Zelf had ik nog nooit geskied, dus ik had verwacht dat ik het absoluut niet zou kunnen. Gelukkig ging het super goed en ben ik maar een paar keer gevallen. Op één hand te tellen, ik was zo trots :p. Ik ben zelfs van de hoogste piste afgegaan haha. Ik had er gevoel voor denk ik en ik kan niet wachten om weer te gaan.

surprise date, cynthia houben, dennis shape, daten, originele date

SUSHI & DE LION KING

Op vrijdag was het tijd voor mijn verrassing! Ik was zo benieuwd, hij had alleen gezegd dat ik iets moois aan moest doen en dat het in de avond was. Ik had geen idee. Eind van de middag vertelde Dennis me dat we naar de musical de Lion King gingen. Wat was ik blij! Ik wilde hier al zolang naar toe. Hij nam me eerst mee naar Scheveningen om sushi te gaan eten, my favorite cheat haha. En daarna zijn we naar de musical gegaan. Het was echt prachtig!

We hebben 2 geweldige dagen gehad en ik heb nu al zin in volgende maand, omdat we dan weer 2 Surprise Dates hebben. Echt een aanrader voor iedereen die een relatie heeft, maar ook als je single bent is dit super leuk om te doen met een vriend of vriendin. Zo probeer je nog eens nieuwe dingen uit en verras je iemand anders met iets leuks.

surprise date, cynthia houben, dennis shape, daten, originele date

BACK ON TRACK

Naast de dagen met Dennis had ik nog wat leuke dingen met vriendinnen en dus veel buiten de deur gegeten. Wat hou ik toch snel vocht vast haha, gelijk een bolle buik en een fluffy gezicht. Dus vandaag weer lekker verder gegaan met het Gymjunkie Lifestyle Plan. Dan is dat vocht zo weer weg en ben ik back on track!

Wil je vet verliezen op een gezonde manier en werken aan je summer body? Omdat de meeste mensen in februari opgeven heb ik nu een actieprijs voor het 8 weken plan!

Geen excuses meer en samen werken aan een fit en strak lichaam voor deze zomer. Ook als je geen vet hoeft te verliezen, maar op gewicht wil blijven is het plan ideaal als richtlijn. De 48 dagschema’s geven je een houvast, zo doe ik het nu ook!

Je betaalt de rest van de maand februari slechts € 25 i.p.v. € 30. Meer informatie lees je op Gymjunkies.  

Op naar een nieuwe week! Als je ook een Surprise Date gaat doen met iemand, laat me dan vooral weten hoe het was :).

Tot volgende week maandag bij een nieuwe MY DIARY!

Je kunt mij ook volgen via:

InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’