Welcome

We are creative.

Follow us

SHOPPING LOG | #1

shoppen breda

SHOPPING LOG | #1

Afgelopen week wat pakketjes binnen gekregen en geshopt! Ik laat jullie deze week zien wat ik heb gekregen en gekocht. Wie weet zit er voor jou ook wat leuks tussen:).

WOMENS BEST

Ik mocht wat uitzoeken van Womens Best en dat was nog best moeilijk als je op hun website kijkt! Ze hebben zoveel leuke outfits en goede kwaliteit producten. Ook voor de vegans onder ons hebben ze supplementen. Het pakketje duurde een weekje voor het er was. Ik heb een outfit, Whey Protein, Protein pudding & Protein Bites. Ik heb het nog niet geprobeerd, zal jullie in een andere blog laten weten hoe ik het vind!

womens best

JURKJES.COM

Van jurkjes.com heb ik deze superleuke boots binnen gekregen. Leuk met een kort broekje, lange broek maar ook met een jurkje! Ze zijn €34,95 🙂 Met de code: LOVECYNTHIA krijg je trouwens korting op je bestelling.

zwarte laarsjes

DEFSHOP NEDERLAND

Laatst heb ik deze Nike’s gekocht, ben zo verliefd op ze! Ben echt gek op sneakers, vooral Nike Air Max, en ik zag deze bij Defshop en was er meteen weg van. Fijne webshop trouwens, ze hebben echt enorm veel keus.

nike air max

COOLBLUE

Van Coolblue kreeg ik dit apparaat. De Bodi-Tek Circulation Plus, ik ga hem nog testen, dus als je benieuwd bent wat het precies doet en hoe ik het heb ervaren dan kun je de review binnenkort lezen op Gymjunkies:).

coolblue

H&M

Ik moest echt heel nodig een nieuwe tas, mijn konijn had die van mij half opgegeten haha. Dus heb deze van de week bij H&M gekocht. Hij was €29,99.

online tas kopen

Liefs,

Heb jij je al geabonneerd op mijn nieuwsbrief ?