Welcome

We are creative.

Follow us

Scheveningen, yoga les & file date | Weekvlog 19

cynthia houben, dennis shape, weekvlog, scheveningen

Scheveningen, yoga les & file date | Weekvlog 19

Mijn weekvlog is één dagje te laat, omdat ik problemen had met mijn YouTube kanaal. Vorige week ben ik o.a. naar een yoga les geweest met Cheyenne. Stond ik meer dan 2 uur vast in de file met Evie & ik ging een weekendje naar Dennis, we hebben heerlijk genoten in Scheveningen! 

Het gaat nog steeds met ups en downs, maar ik leer met de dag beter omgaan met mijn emoties en de werkdruk. Ik vind het ook fijn dat open met jullie te delen, zodat jullie ook zien dat mijn leven ook zeker niet perfect is.

Iedere maandag een weekvlog & wanneer ik me geïnspireerd voel een extra video over mindset, voeding, training of een workout. Je kunt je ( gratis ) abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!

Bekijk de video: Scheveningen, yoga les & file date