Welcome

We are creative.

Follow us

RUST CREËREN IN ALLE DRUKTE | MY DIARY #6

chantaramas resort, koh phangan, hotel koh phangan, hotel review, travel blog, reis blog, tips thailand, tips koh phangan, reizen, travel blogger, cynthia houben

RUST CREËREN IN ALLE DRUKTE | MY DIARY #6

Welkom bij een nieuwe MY DIARY! Iedere maandag post ik een nieuw dagboek en kun je lezen wat er in mijn leven gebeurt, wat ik voel en wat ik denk. Als je nieuw bent op mijn website kun je eventueel eerst het stukje About Me lezen. 

Vorige keer heb ik jullie o.a. verteld over social media en waarom ik veel mensen aan het ontvolgen ben. Ben er nog steeds mee bezig haha, wat een werk, vooral omdat ik altijd twijfel. Daar zit nog wel een groeimomentje voor mij, sneller keuzes leren maken 😉 .

Ups & Downs

Vorige week heb ik weer wat ups & downs gehad, what’s new?! Ga jullie daar niet teveel mee vervelen. Vooral qua gezondheid weer wat tegenslagen, maar verder gaat het super! Ik ben erg happy en leer elke dag weer nieuwe dingen over voeding, beweging, ons brein & mindset. Ik heb besloten dat ik alles ga uitzoeken en er alles aan ga doen om beter te worden. Ik kan en wil niet geloven dat mijn diabetes en Lyme mij de rest van mijn leven zo in de weg gaan zitten.

Ook ga ik zoveel mogelijk delen met jullie, zodat jullie ook de beste versie van jezelf kunnen worden op alle gebieden! Vind het fijn dat we dit samen kunnen doen, ook al is het op afstand. Dan voel je je toch een stuk sterker als meer mensen met je mee doen.

cynthia houben, mindset, positieve mindset, tips positief denken

Rust creëren in al die drukte

Het is bizar druk de laatste maanden. Toen Mark wegging bij Gymjunkies dacht ik het allemaal wel alleen te kunnen. Dit blijkt toch niet zo te zijn. Moeilijk om toe te geven, maar het is gewoon teveel voor één persoon om 2 bedrijven te runnen.

Naast de dingen die jullie zien verschijnen online is er nog zoveel werk achter de schermen. Ik sta iedere dag om 6 uur op en ga vaak na 12 uur naar bed. Ik heb geprobeerd alle ballen omhoog te houden, maar ze vallen allemaal haha.

Rust creëren in alle drukte is dus vanaf nu mijn nummer 1 prioriteit. Ik leef heel bewust dus ik kan gelukkig op tijd aanvoelen wanneer het teveel is. Volgende week heb ik een meeting met iemand die mij misschien gaat helpen met werk. Ook moet ik los gaan laten dat ik niet iedereen tevreden kan houden.

Dit lukt me al veel beter dan een paar jaar terug, maar het is een eigenschap van me, dus ik merk dat het in drukke tijden weer snel terugkomt. Ik kan dan alle privé berichten, mailtjes, reacties maar niet loslaten. Ik wil ze dan z.s.m. beantwoorden, maar dit is gewoon niet mogelijk. Dat schuldgevoel wat ik dan nog wel eens heb is zo irritant haha.

peace of mind, life quotes

Vertrouwen op het proces

Het is een proces waar ik inzit en elke dag leer ik weer en elke dag merk ik weer iets van verandering. Als ik in de stress schiet, herinner ik mezelf eraan dat ik niet meer kan doen dan dat ik doe. En dat het er vooral om gaat dat ik gelukkig ben en niet of ik al het werk af heb van die dag.

Ik ben blij dat ik me nooit meer ellendig voel over mezelf. Soms heb ik inderdaad schuldgevoel of het gevoel dat ik faal, maar binnen een paar minuten of soms zelf seconden kan ik dit omdraaien. Vroeger duurde die negative selftalk dagen soms wel weken!

Nu voel ik snel de liefde weer stromen en weet ik dat het allemaal niet erg is. Er zijn ergere dingen en ik wil alleen focussen op geluk en niet op stress of mezelf naar beneden halen.

Persoonlijke ontwikkeling

Het proces van persoonlijke ontwikkeling is zo mooi. Vaak ook heftig, maar vooral mooi. Jezelf zien veranderen en beter kunnen dealen met de dagelijkse dingen geeft zoveel kracht. Ik kan zoveel meer aan dan vroeger. Alle tegenslagen, alle down momenten, het chronisch ziek zijn.. het heeft minder vat op me. Ik voel het, maar ik reageer er niet meer zo op als vroeger. Je kunt het leven niet veranderen, het komt zoals het komt, maar je kunt wel jouw reactie erop veranderen.

In 2020 wil ik hier een programma voor opzetten, zodat ik dit jullie ook kan gaan leren! Ben super benieuwd of jullie hiervoor openstaan en ook geïnteresseerd zijn om je persoonlijk te ontwikkelen?

Op naar een nieuwe week! Waarin ik verder ga met het Gymjunkie Lifestyle Plan voor mannen. De versie voor vrouwen gaat geweldig goed en ik ben blij dat er al zoveel vrouwen gezonder, fitter en gelukkiger zijn.

En ben je ook op zoek naar meer rust? Laten we dan samen deze week de focus daarop leggen. Plan momentjes in voor jezelf, doe dit echt als een afspraak in je agenda zodat je je eraan houdt. Let goed op je voeding en beweeg genoeg zodat je energie hebt om de drukke tijden aan te kunnen.

Tot volgende week maandag bij een nieuwe MY DIARY!

Je kunt mij ook volgen via:

InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’