ROADTRIP MET DE VOLKSWAGENBUS

volkswagenbus

Een tijdje terug ben ik samen met Dennis een weekje gaan roadtrippen met een volkswagenbus.Voor wij weggingen had ik wel mijn twijfels. Ga ik dit echt leuk vinden, back to basic? Ik ga namelijk nooit kamperen, maar wat was dit geweldig!

Wij wilden altijd al een Volkswagencamper huren! Het was dan ook geweldig om deze leuke samenwerking te starten! Ze verhuren ook verschillende oldtimers. Zo kun je bijvoorbeeld een oldtimer huren om een dagje te toeren of voor je bruiloft. De oldtimer kun je zelfs ombouwen tot een Volkswagen Photobooth. Wij kozen dus voor de camper, zodat wij er ook in konden overnachten.

Op avontuur!

Het leek ons leuk om lekker naar de Ardennen te gaan. Je kunt ervoor kiezen om de camper op te halen in Nieuwegein of ze komen hem brengen. Wij zijn hem zelf gaan ophalen, want je kunt je eigen auto daar laten staan. We werden super goed geholpen, alles werd duidelijk uitgelegd hoe de volkswagenbus werkt en na de uitleg konden wij op pad!

Ik vond het zo leuk dat het echt een soort hippie busje is, wat een avontuur! Alles wat we nodig hadden, was aanwezig in de volkswagenbus. Een wasbakje, een gasplaatje om te koken, een elektrische koelbox en een een kleine verwarming. De achterbank kon je uitklappen als bed en het dak kon omhoog. Daar kunnen eventueel nog 2 mensen slapen, maar wij hebben daar onze spullen gelegd.

Campings

We hebben iedere dag een andere camping geboekt. Dat ging heel makkelijk via internet. Bij iedere camping kun je dan kiezen voor een plek met elekticiteit. In de camper heb je een lang snoer liggen, die kun je dan aansluiten, zodat de camper stroom heeft. Zo hebben wij gewoon online kunnen werken, ideaal! Ook kun je op de camping natuurlijk douchen en afwassen. We hebben het busje 6 dagen meegenomen en hebben onwijs veel gezien van de Belgische Ardennen. Wat was het leuk om je huis gewoon overal mee naartoe te nemen haha.

Is het iets voor jou?

Zoals ik in het begin al zei, dacht ik dat het niks voor mij zou zijn, maar ik vond het geweldig. Zou het zo weer willen doen. Als je luxe gewend bent, moet je even omschakelen, maar als je dat kan dan heb je de tijd van je leven. Het was echt een avontuur. We hebben veel gereden, veel gezien en vooral veel genoten van de natuur en het samen zijn in een knusse volkswagenbus.

Hieronder onze foto’s van ons weekje op roadtrip! 

Liefs, Cynthia

Je kunt mij ook volgen via:

InstagramFacebook , YouTube &Bloglovin’

 

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.