Welcome

We are creative.

Follow us

CHI G2 BLUSH CERAMIC & TITANIUM STIJLTANG

chi stijltang

CHI G2 BLUSH CERAMIC & TITANIUM STIJLTANG

Laatst heb ik de CHI G2 Blush Ceramic & Titanium Stijltang van John Beerens mogen ontvangen om deze te testen. Als jullie mij al langer volgen weet je dat ik normaal slag of krullen heb, dus ik vond het echt heel leuk om deze te gaan proberen. 

De verpakking is zo leuk, de stijltang is namelijk roze! And most girls love pink right ;). Net voordat ik op vakantie ging naar Egypte kreeg ik hem binnen, dus hij kon nog mooi mee in de koffer! Je kunt hem in ieder land gebruiken, omdat het een dual voltage tang is. Ideaal dus voor op reis.

KERAMISCHE & TITANIUM PLATEN

Mijn haar is niet zo sterk, dus het is belangrijk dat ik mijn haar stijl met een tang die je haar minimaal beschadigd. Deze CHI tang heeft keramische en titanium platen. Door die combinatie wordt je haar beschermd tegen de hitte, maar het wordt er ook glanzend van! Je haar droogt niet uit, omdat het vocht in je haar wordt behouden. Het is wel aan te raden altijd nog een styling product te gebruiken tegen de hitte voor je begint met stijlen.

Nadat ik mijn haar had gestijld was het inderdaad erg glanzend en mijn haar was zelfs na een nachtje slapen nog stijl, dus de dag erna hoefde ik het niet eens nog een keer te stijlen.

NEGATIEVE IONEN

De stijltang produceert negatieve ionen, waardoor de haarschubben sluiten. Normaal had ik altijd last van pluizig haar, maar na het gebruik van de tang was het helemaal pluisvrij! Je kunt trouwens ook krullen maken met de tang, omdat hij beweegbare platen heeft. Super handig, zo kun je dus ieder kapsel creëren.

STEL JOUW HAARTYPE IN

Wat ik ook super fijn vond is dat je de tang kunt instellen op jouw haartype. Het LCD-schermpje heeft 3 kleuren. De eerste temperatuurinstelling geeft de kleur blauw aan, dit is geschikt voor fijn en dun haar. De tweede instelling heeft de kleur groen, dit is geschikt voor normaal en golvend haar. Deze stand kies ik. De laatste stand geeft de kleur rood aan en deze is ideaal voor dik en grof haar.

De tang is binnen 40 seconden warm en ready to go!

CONCLUSIE

Ik ben echt heel blij met deze stijltang, hij doet precies wat hij moet doen en hij oogt luxe. Ook erg handig dat hij in ieder land te gebruiken is, want vroeger had ik nog wel eens tangen die niet werkte in andere landen. Vooral met de luchtvochtheid in andere landen was dat erg vervelend. Dan was ik één grote pluizenbol haha! Deze vakantie dus absoluut niet, mijn haar bleef lang stijl en in model.

Als je je haar belangrijk vindt, dan raad ik deze zeker aan. Hij is misschien wat duurder dan andere merken, maar dat is hij zeker waard. De kwaliteit is echt super en je haar wordt zoveel mogelijk beschermd. Ik heb in het verleden al veel andere merken gehad, maar die konden niet tippen aan deze. Ik ben fan!

Je kunt de stijltang hier bestellen:).

handtekening cynthia houben

Je kunt me ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

Dit artikel is voortgekomen uit een samenwerking, lees hier mijn disclaimer.