Welcome

We are creative.

Follow us

COSMO HAIRSTYLING & LUXURY FOR PRINCESS

cynthia houben

COSMO HAIRSTYLING & LUXURY FOR PRINCESS

Het was echt weer tijd voor een mooi kleurtje in m’n haar en nieuwe extensions. Dat was alweer een tijdje geleden, dus ik had een afspraak gemaakt bij Cosmo Hairstyling Zuidas. Ik ga altijd naar Cosmo, omdat ze eigenlijk de enige zijn die ik vertrouw met mijn haar. Ik heb heel zwak en broos haar, dus het kan al snel kapot gaan. Maar vorig jaar heb ik de onderkant licht laten verven bij Cosmo en dat was ook super gelukt zonder mijn haar te beschadigen.

Vandaar dat ze dus mijn vaste kapsalon zijn geworden. Buiten dat ze zo goed zijn voel je je er ook erg welkom. De service is super en ik vind er altijd een fijne sfeer hangen. De salon in Zuidas zit op een hele mooie locatie, bij binnenkomst kreeg ik eerst wat te drinken en daarna zijn we gaan bespreken wat ik graag wilde. Jolanda hielp me vandaag en vanaf het begin had ik al een leuke klik met haar, dus voelde me meteen op m’n gemak.

Een tijdje geleden heb ik nieuwe extensions besteld bij Luxury for Princess.  Deze extensions zijn ontzettend mooi! Ze hebben veel keus en de clips zijn al gemaakt voor je, dus je hoeft de clipjes er niet zelf op te naaien. Ook zit er een tester bij het haar, dus je kan eerst kijken of de kleur wel past en eventueel omruilen. (onderaan de blog vind je een kortingscode).

luxury for princess

Anyway, mijn vraag aan Jolanda was, kan je ervoor zorgen dat je mijn haar verft in de kleur van de extensions. Geen makkelijke opdracht, dat wist ik, maar ik hoopte dat het zou kunnen! Wilde al een tijdje nog lichter voor deze zomer, maar zoals ik al zei is het lastig om haar dat al zwak is en donker heel licht te krijgen zonder warme gloed. Jolanda kon niet beloven dat het zou lukken, want je weet natuurlijk nooit hoe het uit gaat vallen, maar ze ging haar uiterste best doen. Vroeger kreeg ik vaak te horen bij andere kapsalons dat het niet kan van donker naar zo licht. Maar Jolanda denkt alleen in oplossingen en wilde de uitdaging aangaan;). 

Balayage & Olaplex

Ze heeft de painting techniek gebruikt bij mij! Op de website kun je lezen over alle verschillende technieken.

com/cynthiahouben_/”>Instagram!