Welcome

We are creative.

Follow us

RESULTAAT COSMO HAIRSTYLING & LUXURY FOR PRINCESS

RESULTAAT COSMO HAIRSTYLING & LUXURY FOR PRINCESS

In maart ben ik van donkerder naar heel blond gegaan. Daar hebben jullie mijn post misschien ook wel van gezien, ik wilde nu weer wat anders. Ik vond het leuk voor even zo blond, maar mijn haar werd er vrij droog van en ook vond ik lichtbruin wat mooier bij me staan. Dus ik ben weer langs mijn favoriete kapsalon Cosmo Zuid As gegaan om het te verven. 

COSMO KLEURING & STYLING

Als jullie me al een tijdje volgen weet je dat ik sinds een jaar met Cosmo Hairstyling samenwerk. Een goede kapper vinden is niet zo makkelijk, ik heb jarenlang gezocht en nooit was ik echt tevreden. Vaak begrepen ze niet wat ik bedoelde of iets was onmogelijk. Maar toen ik bij Cosmo kwam en Jolanda mijn haar had gedaan was ik om! Ze weet precies wat ze moet doen, niks is onmogelijk, maar ze geeft je realistisch advies en ze luistert echt naar wat je zegt.

Van Luxury for Princess had ik de lichtbruine extensions binnen gehad en mijn eigen haar moest dus dezelfde kleur worden. Ik had er weer alle vertrouwen in en na 2,5 uur stond ik buiten. Ze heeft het weer lichtjes van donker naar licht laten lopen. Ook had ze het nog heel mooi gestyled! Super glamorous:D. Dit kan ik helaas zelf niet haha, maar erg mooi voor een dagje! Je kunt dit ook laten doen als je bijvoorbeeld een feestje hebt, ze hebben namelijk de service Cosmo Touch Up. In 15 minuten ben je dan compleet gestyled en ze hebben nu een leuke actie. Je krijgt er ook nog gratis een mooie haar accessoire bij! Check hier hun blog daarover.

Ze heeft de extensions ook voor me gesneden zodat het heel natuurlijk valt en het wat korter was. En ze heeft Olaplex gebruikt om ervoor te zorgen dat mijn haar tijdens het kleuren al hersteld wordt. Olaplex kun je thuis ook gebruiken. Je kunt Olaplex bij Cosmo kopen, echt een aanrader als je wilt dat het gezond blijft. Ik doe het 1 keer in de 10 dagen en dat laat ik dan de hele nacht intrekken.

EXTENSIONS LUXURY FOR PRINCESS

Ben echt onwijs blij met het resultaat! Ook de extensions zijn van hele goede kwaliteit en vind de kleur prachtig.  Het zijn clip ins dus je kunt ze er gewoon uithalen. Vaste extensions durf ik niet, omdat mijn haar al niet zo sterk is en dan beschadig je het sneller. De extensions zijn al kant en klaar dus er zitten al clipjes aan en er zit een tester bij. Dan kun je eerst kijken of de kleur bij je haar past en eventueel omruilen. Maar je kunt ze ook verven bijvoorbeeld, mijn vorige extensions heb ik toen ook iets donkerder geverfd.

Als je ook graag wilt bestellen bij Luxury for Princess dan kun je de code: LOVECYNTHIA gebruiken voor korting. Ik heb de Princess Exquisite 300 gram kleur light brown!

handtekening cynthia houben

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram