Welcome

We are creative.

Follow us

Regressietherapie, puma evenement & naar spanje! | Weekvlog

benidorm. spanje, stedentrip, cynthia houben, reis blog

Regressietherapie, puma evenement & naar spanje! | Weekvlog

Mijn nieuwe weekvlog staat online! Ik ging o.a. naar regressietherapie, het afgelopen jaar ben ik 3 keer geweest als het niet zo goed met me ging. Het is een hele bijzondere vorm van therapie en elke keer weer heb ik antwoord op al m’n vragen. 

Dit zegt niet dat het bij iedereen zo snel gaat, dat is natuurlijk bij iedereen anders. Na één sessie weet ik wat er aan de hand is en uiteraard achteraf ga ik daar zelf mee dealen en eventueel dingen veranderen in mijn leven. Ook verwerken hoort erbij. Omdat ik ook zelf uit mijn zware depressie ben gekomen, gaat dit me ook misschien wat makkelijker af dan bij mensen die nog in een depressie zitten.

Ook was ik uitgenodigd voor het Puma & Intersport evenement samen met Dennis en vlieg ik voor 6 dagen naar Spanje met mijn familie!

Iedere maandag een weekvlog & wanneer ik me geïnspireerd voel een extra video over mindset, voeding, training of een workout. Je kunt je ( gratis ) abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!

Bekijk de video: Regressietherapie, evenement Puma & Intersport & naar Spanje! 

fitchef, fitchef turbo, eiwitrijke recepten, tips afvallen