OUTFITPOST – POMPOM PLAYSUIT

by

ENGLISH BELOW

Hoe leuk is deze outfit! Ik kreeg deze mooie groene playsuit laatst binnen van My Jewellery. Mijn kast zag er namelijk erg zwart en grauw uit haha. Daar moet wat kleur bij dacht ik! Ik ben toch snel geneigd om weer grijs, zwart en wit te kopen. Volgens mij kennen veel mensen dat wel, dat is lekker veilig en altijd goed. Maar dit is toch een stuk vrolijker! De playsuit kun je eigenlijk overal dragen, of je nou naar een festival gaat, het strand of lekker naar het terras. Omdat ik het niet mooi vind als je mijn bh bandjes ziet, heb ik de Upbra aan. Die blijft goed op z’n plek zitten! Ik heb hier slee hakken aan, maar met sandaaltjes of sneakers is hij ook hartstikke leuk. Kijk je mee naar de hele outfit:)?

How cute is this outfit! I received this beautiful green playuit last week from My Jewellery. My closet is very boring, a lot of black and gray haha. I must add some color I thought! I’m always ending up buying gray, black and white again. I think many people do this beccause it’s safe.  You can actually wear the playuit everywhere, whether you go to a festival, the beach or having drinks with friends. I’m wearing wedges here, but you can wear sandals or sneakers too. Ready to have a look:)?

 

  • POMPOM PLAYSUIT GREEN  ( HERE)
  • SMALL BAG CREME ( HERE )
  • SHOES ( SOLD OUT, LOVE THESE TOO HERE)
  • WATCH ‘MIDNIGHT’ ( HERE)

Love,

Je kunt mij ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram

You can follow me on Bloglovin’, Facebook & Instagram

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.