Welcome

We are creative.

Follow us

VET VERLIEZEN & DOELEN 2019 | MY DIARY #3

cheyenne houben, cynthia houben

VET VERLIEZEN & DOELEN 2019 | MY DIARY #3

Vandaag weer een nieuwe MY DIARY. Ben je nieuw op mijn website ? Leuk dat je een kijkje komt nemen! Als je wil weten wie ik ben en waar ik vandaan kom dan kun je het stukje About Me lezen. 

Vorige week had ik weer veel pijn en was uitgeput, maar daar ga ik jullie nu niet mee vervelen. Als je chronisch ziek bent is er niet snel een dag dat je je goed voelt en anders worden de MY DIARIES wel erg negatief. En zoals jullie weten focus ik me vooral op al het goede in het leven!

Movies & sushi

Vorige week ben ik 2 keer naar de bios geweest. Maandag met mijn nichtje Cheyenne en zaterdag met Dennis. We hebben de nieuwe film van Jennifer Lopez gezien. Echt een klassieke feel good movie. Niet nadenken, niet te moeilijk, gewoon fun.

Met Dennis ben ik naar Creed 2 geweest. Wauw wat een geweldige film! Ik hou echt van boksfilms en ik hoop altijd nog dat mijn Lyme wel genezen kan worden zodat ik ook kan gaan boksen. Dat lijkt me zo gaaf!

femke de jong, cynthia houben

Ik ben op dinsdag sushi gaan eten met Femke. Normaal eet ik eigenlijk altijd  bij Sumo, maar deze keer gingen we naar Ichi in Kaatsheuvel. Femke had me al vaak verteld hoe lekker het hier is. Je eet van de kaart en daarom is het wat duurder, maar het is het geld dubbel en dwars waard!

7 kilo afgevallen

Vorige week tikte de weegschaal 63 kilo aan. Inmiddels ben ik dus 7 kilo kwijt in 2 maanden, want ik ben eind november begonnen met mijn 8 weken plan. Ik heb bijna 2 jaar gefocust op spieren opbouwen en heb het laatste jaar niet opgelet. At over het algemeen gezond, maar hield niks bij en deed het gewoon op gevoel en met de kennis die ik heb.

Uiteraard had ik met schema’s kunnen minimaliseren hoeveel ik in vet aankwam, maar mijn focus lag vorig jaar wat meer op mijn mentale gezondheid. Daarbij vond ik het fijn het op gevoel te doen en weer meer vormen te krijgen. Ben echt van mijn vet gaan houden haha. Meer boobs en billen, dat is natuurlijk altijd leuk;).

Ik zat op 27,5% vet voor ik begon met het 8 weken plan, het hoogste vet percentage in jaren voor mij! Normaal zat ik rond de 20%. Omdat ik ook veel spieren had opgebouwd viel het eigenlijk niet eens zo op vond ik. Ook onderstaande shape vind ik mooi! Waarom ik dan toch vet wil verliezen? Omdat ik heel erg benieuwd ben wat ik heb opgebouwd aan spieren in die 2 jaar.

cynthia houben, gymjunkie lifestyle plan, gymjunkies

Hier zat ik rond de 27% vet en woog ik 70 kilo

En wat ben ik blij dat ik mezelf nu eindelijk na al die jaren mooi vind met ieder gewicht! Ik vond mezelf met 70 kilo mooi, maar nu ook met 63 kilo.

Na de 8 weken ben ik gewoon opnieuw begonnen met het Gymjunkie Lifestyle Plan, maar nu heb ik de porties weer wat vergroot. Ik vind het fijn de weekmenu’s als richtlijn te hebben. Voel me er onwijs goed bij. Vooral omdat er 500 vrouwen met mij mee doen is het super leuk om het zelf ook te volgen.

Netflix & chill

Zondag heb ik een keer vrij genomen. Ik heb lekker de hele dag Netflix gekeken en genoten van wat lekkers, want cheaten hoort er gewoon bij ;)!

Ik ”werk” normaal iedere dag, omdat ik het zo leuk vind. Ik vind het ook gek om het werk te noemen, want zo voelt het niet. Maar besef me ook dat ik geen herhaling wil van 2018, waarbij ik van de èèn op de andere dag maandenlang niks meer kon omdat ik overspannen was.

cynthia houben, londen, persoonlijke blog

Mijn doelen voor 2019

Ik heb het gevoel dat 2019 voor mij vooral draait om meer balans vinden op alle gebieden in mijn leven. Ook weet ik heel goed wat ik in 2019 wil doen.

Ik wil een Ebook maken voor mannen en vet verlies. Ik wil een deel 2 maken van het Gymjunkie Lifestyle Plan, een aantal workout guides & ik wil mijn eigen website + Gymjunkies een nieuw design geven en meer structuur.

Bijvoorbeeld door meer vaste blogs te plaatsen zodat ik, maar ook jullie weten wat je kunt verwachten en wanneer.

Er zitten nog veel meer ideeën door mijn hoofd, maar ik weet dat alles een tijd en een plek heeft.

Je kunt niet alles tegelijk doen. Vooral niet als je alleen bent, dus ik ga dit jaar eerst focussen op bovenstaande dingen en dan komt in 2020 wel de rest :).

Wat zijn jullie doelen dit jaar?

Laat het me weten onder in de reacties. Tot volgende week maandag!

Je kunt mij ook volgen via:

InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’