Welcome

We are creative.

Follow us

LAAT ZE MAAR PRATEN | MY DIARY #8

LAAT ZE MAAR PRATEN | MY DIARY #8

Welkom bij een nieuwe MY DIARY! Iedere maandag post ik een nieuw dagboek en kun je lezen wat er in mijn leven gebeurt, wat ik voel en wat ik denk. Als je nieuw bent op mijn website kun je eventueel eerst het stukje About Me lezen. 

Oops vorige week  ben ik helemaal vergeten een MY DIARY te plaatsen! Het was zo stom, ik was op maandagavond wat drinken met een vriendin en ze vroeg of ik nog veel aan het bloggen was. Ik antwoordde met: ”ik schrijf iedere maandag een MY DIARY, dat is eigenlijk het enige, maar gelukkig gaat dat heel goed!” Op dat moment bedacht ik me dat het maandag was en ik het compleet vergeten was haha. Lekker slim weer ;).

cynthia houben, persoonlijk, influencer, blogger

Zoek niet naar geluk, creëer het zelf

Ach ja, mijn hoofd loopt wel eens over en heel vaak weet ik niet welke dag het eigenlijk is. Toen ik nog voor een baas werkte leefde ik echt naar de weekenden toe. Dat is nu verleden tijd. Een heerlijk gevoel is dat, mijn leven voelt als één grote vakantie. Doe iets wat je elke dag zou willen doen. Vind iets dat je zelfs gratis zou willen doen. Je werk zou je enorm blij moeten maken. Het is tenslotte iets waar jij de meeste uren van je leven in stopt. En als je iets vindt wat je gelukkig maakt, dan voelt geen dag meer in je leven als werk.

Ik heb heel lang dagelijks blogs geschreven en was enorm actief op Instagram voordat het mijn bedrijf werd. Ik deed alles met zoveel plezier! Als ik s’ochtends op stond was bloggen en iets op Instagram posten het eerste waar ik aan dacht. Ik vroeg me altijd af: ” Hoe kan ik mensen helpen? Wat kan ik ze vandaag meegeven? ” Het bracht me zoveel geluk en voldoening en daarom deed ik het graag zonder er iets aan te verdienen. Dat ik er nu mijn geld mee verdien is een mooie bonus. Zoek niet naar geluk, creëer je eigen geluk en de rest zal volgen :).

Btw een groot deel van mijn omgeving verklaarde me in die tijd voor gek. Er werd veel over mij geroddeld dat ik zoveel tijd in Instagram stak en over de foto’s die ik plaatste. Let them talk… ik had een visie. Ik wist wat ik wilde en het interesseerde me niet meer wat mensen zeiden. Ze praten toch wel over je. En ik heb nu uiteindelijk de beste baan ter wereld ( voor mij dan haha).

Hotspot de Botanist & moderne dans

Anyway, vorige week was ik dus op maandagavond wat drinken met Josien bij een nieuw tentje in Breda,  De Botanist! Het is pas net open en al lekker druk, dat was ook wel te verwachten met die prachtige locatie midden in het centrum en het gave interieur. Het is een hippe hotspot met restaurant en (cocktail)bar. Ik ga er zeker nog eens langs om te lunchen of dineren, want de kaart zag er heerlijk uit. Absoluut een aanrader als je een leuk tentje zoekt in Breda.

de botanist, hotspot breda, breda, cocktail bar breda

Josien vertelde me dat ze sinds kort op moderne dans zit. HOE ”toevallig”, want de week ervoor zei ik nog tegen een vriendin dat ik altijd al modern dans wilde doen, maar het nooit durfde. Die drang is er al vanaf dat ik klein was en ik weet niet precies waarom. Toeval bestaat niet, dus het was echt een teken dat ik het gewoon moet gaan doen. Waarom ik trouwens niet durfde? Ooit heeft een dansleraar tegen me gezegd dat ik beter kon stoppen, omdat ik geen maat kon houden. Zijn woorden hebben er toen voor gezorgd dat ik niet durfde, omdat ik in die tijd nog erg onzeker was. En het wordt tijd dat ik het gewoon ga doen! Dus ik heb over 1,5 week mijn eerste proefles. Ik ben zo benieuwd of het iets voor mij is!

Cutten 2.0

Vorige week heb ik verder niet zoveel gedaan. Ik had veel last van schommelende suikers en was erg uitgeput. Carnaval vieren ging daardoor helaas niet, dus ik heb Instagram lekker ontweken die dag, aangezien ik al mijn vrienden happy zag stuiteren. Ik werd wel blij van hun filmpjes natuurlijk, maar ik blijf het soms toch lastig vinden als ik zelf niet mee kan doen. Ik heb wel heel veel gedaan gekregen voor mijn bedrijf & tijd gehad voor een lange marathon Netflix totdat ik gewoon niet meer wist hoe ik moest liggen of zitten haha.

my diary, vet verliezen, cynthia houben, krachttraining

Die dagen rust hebben me toch goed gedaan, want vandaag voel ik me stukken beter! Ik ben vandaag ook weer begonnen met het Gymjunkie Lifestyle Plan. In december en januari heb ik een cut gedaan. Toen ben ik ongeveer 6/7 kilo afgevallen. In februari op onderhoud gegeten en alles losgelaten. En nu ga ik weer 8 weken cutten om droog te trainen voor de lente/zomer!

Ben zo benieuwd wat er onder mijn laagje vet aan spieren zit. Dat is altijd heel spannend als je lange tijd spiermassa hebt opgebouwd. Begrijp me trouwens niet verkeerd… ik vind mijn shape ook helemaal goed zo. Maar deze zomer heb ik zin om echt heel strak te zijn en te kijken hoe mijn lichaam eruit kan zien. Nieuwe uitdaging !

Ik heb een leuke week in het vooruitzicht. Morgen is mijn zusje jarig, vrijdag heb ik een shoot voor een nieuwe webshop van een vriendin en zaterdag een etentje omdat de moeder van Dennis jarig is. Tussendoor weer lekker werken aan mijn projecten, websites, content maken en met klantjes en volgers connecten.

Heb jij nog iets leuks gedaan of iets leuks in het vooruitzicht?

Tot volgende week maandag bij een nieuwe MY DIARY!

Je kunt mij ook volgen via:

InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’