Welcome

We are creative.

Follow us

IK BEN VEEL MENSEN GAAN ONTVOLGEN | MY DIARY #5

cynthia houben, london, londen, londen foto, my diary

IK BEN VEEL MENSEN GAAN ONTVOLGEN | MY DIARY #5

Vandaag weer een nieuwe MY DIARY! Iedere maandag post ik een nieuw dagboek en kun je lezen wat er in mijn leven gebeurt, wat ik voel en wat ik denk. Als je nieuw bent op mijn website kun je eventueel eerst het stukje About Me lezen. 

Vorige week vertelde ik jullie dat ik soms net een kluizenaar ben & dat ik sociaal awkward kan zijn;). Dit wisselt zich af in periodes en ik zit nu weer in een periode waarin ik juist veel mensen wil zien en veel dingen wil ondernemen. Ik vind het heerlijk!

Social media vond ik negatief

Een aantal jaren terug vond ik social media iets negatiefs. Het leven van iedereen lijkt zo perfect, alles draait om de likes en het was zo oppervlakkig.

Nu zie ik het heel anders. Het is niet voor niets mijn ”werk” geworden. Ik vind het heerlijk om online met mensen te connecten die gelijkgestemd zijn. Ik vind het fijn om elkaar te helpen en te inspireren. Social media is voor mij nu een leuke manier om mensen te ontmoeten en inspiratie te halen uit accounts of personen die mij erg aanspreken.

Ik ben veel mensen gaan ontvolgen en ben nog steeds bezig mijn tijdlijnen op te ruimen. Ik wil dat als ik mijn apps open het vol staat met inspirerende mensen of accounts waar ik een goed gevoel bij krijg.

Afgelopen jaar weer veel leuke inspirerende mensen ontmoet via social media!

Loslaten wat jou niet meer dient

Eigenlijk toch bizar dat ik lange tijd niemand durfde te ontvolgen omdat ik bang was dat ze het persoonlijk zouden opvatten. Ten eerste heeft niemand het waarschijnlijk door en ook is het niet persoonlijk, want iedereen is goed zoals hij of zij is.

Als ik iemand niet volg betekent het niet dat ik diegene helemaal niet leuk vind. Het betekent gewoon dat ik op dit moment in mijn leven wat meer heb met andere mensen/accounts.

Vorige week dacht ik nog dat ik me zo bevrijd voel sinds ik echt doe wat ik wil en niet zoveel meer kijk naar wat andere mensen dan wel niet zullen denken. Het doet ook veel met je energie als je durft los te laten wat jou niet meer dient!

quote, mindset

Geen slechte huid meer

Afgelopen week had ik de meeste dagen energie voor 10 en ik heb dan ook een hele leuke week gehad. Maandag heb ik een booty workout gedaan met mijn nichtje Cheyenne en ik had een afspraak bij Cryon.

Niemand kon mij van mijn slechte huid afhelpen tot ik 2 jaar geleden bij hun kwam! Ik ben er nog steeds zo dankbaar voor. En uiteraard hou ik het nu goed bij. Vaak vergeten we de huid, maar we gaan wel naar de kapper of de tandarts. Terwijl je huid zo belangrijk is om die te onderhouden, vooral als je kijkt op langere termijn.

De behandeling die ik nu eens in de 5 weken doe is een salicylzuurpeeling. Dit is een behandeling voor een vette onzuivere huid. Door de ontstekingsremmende werking kan een huid met rosacea er ook baat bij hebben.

Het salicylzuur dringt door in de poriën en verwijdert overtollig talg. Salicylzuur is één van de beste oplossingen tegen mee-eters, het heeft een exfoliërende (verwijderen van dode huidcellen) en ontstekingsremmende functie en het lost opgehoopt talg op. Mee-eters drogen uit en er ontstaan veel minder nieuwe mee-eters. Je huid voelt erna weer heerlijk aan en je ziet duidelijk verschil.

Sushi, movies & masterclass

Woensdag ben ik met 2 vrienden gaan eten in Amsterdam. We hebben lekker sushi op! Ik volg het Gymjunkie Lifestyle Plan en je kunt dus nog steeds lekker genieten van dit soort etentjes ook al wil je vet verliezen of heb je andere lichamelijke doelen. Ik heb het plan expres zo samengesteld dat er genoeg ruimte is om dit soort dingen te doen.

Vrijdag ben ik met de vriendin van mijn vader naar de bios geweest. De film Instant Family is echt een aanrader! En in het weekend heb ik met een vriendinnetje een masterclass gevolgd van Charlotte Labee.

In de masterclass vertelde ze o.a. over hoe ons brein werkt, hoe het zit met bijvoorbeeld angsten en depressies en wat je zelf kunt doen. Het is teveel om allemaal te vertellen in deze blog, maar het was super!

We hebben er erg veel aan gehad. Ik vind het altijd fijn om weer nieuwe dingen te leren die je kunt toepassen in je eigen leven.

cynthia houben, breyers ijs, my diary

Zo gaat dat dus als wij gaan shooten

Nieuwe ideeën

Zaterdagavond en zondag ben ik samen met Dennis geweest. We zijn lekker gaan sporten, hebben foto’s gemaakt voor een opdracht van Breyers ijs, pizza gegeten en ik heb hem ingemaakt met poolen ;).

We zijn ook bezig met een nieuw idee voor de 2e helft van dit jaar. Het heeft iets te maken met reizen & onze online bedrijven, meer ga ik nog niet verklappen!

En tussen al deze leuke dingen door heb ik natuurlijk nog blogs geschreven, mijn klanten gecoacht, aan het mannen Ebook gewerkt & nieuwe ideeën uitgewerkt.

In het moment leven

Heb ik het inmiddels al minder druk en krijg ik alles af? Nope… maar dat is niet erg! Het is fijn om in het moment te leven. Iedere dag te doen wat je kan, maar ook vrede ermee hebben als het anders loopt of als je iets niet afkrijgt. Het draait erom dat je gelukkig bent en niet hoeveel doelen je bereikt :).

Stress hebben of haasten doe ik bewust niet meer. Dat kostte even wat tijd het af te leren, maar het is het waard. Ik heb er niks aan en het verpest alleen maar mijn dag en mijn geluk. Just go with the flow.

Februari is alweer begonnen. Ik heb super veel zin in deze maand!

Hebben jullie nog leuke vooruitzichten?

Tot volgende week maandag bij een nieuwe MY DIARY!

Je kunt mij ook volgen via:

InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’