Welcome

We are creative.

Follow us

BOEKENLIJST | MINDSET

cynthia houben

BOEKENLIJST | MINDSET

Omdat ik enorm veel vraag kreeg naar de boeken die ik heb gelezen heb ik even een top 5 gemaakt! Niet in volgorde van welke het beste is, want ze zijn allemaal anders. Ik lees en leer graag over mindset, dus ik lees soms wetenschappelijke boeken maar ook weer hele ”zweverige”. In mijn ogen is het het beste als je het uit meerdere invalshoeken kan zien.

Zelf sta ik heel erg open voor allerlei boeken, meningen en theorieën. Ik haal eruit wat voor mij goed voelt.

the secret 1

 

Dit boek was het eerste boek wat ik heb gelezen over mindset. Het gaat over de wet van de aantrekkingskracht, dit is een universele wet net zoals de zwaartekracht, maar bijna niemand weet ervan af. Ik vind dat iedereen van deze wet zou moeten weten, als je weet wat het met je leven doet kan je controle krijgen over je eigen leven. Het boek is gewoon in het Nederlands te verkrijgen. Klik hier om te bestellen.

 

 

 

 

the power

 

The Power heb ik na The Secret gelezen. Dit boek lees ik nog steeds regelmatig, het houdt me scherp. Ik lees er vaak nog een paar bladzijdes uit voor het slapen of in de ochtend. Klik hier om te bestellen.

 

hero rhonda byrne

 

Hero ben ik gaan lezen toen ik mijn eigen bedrijf wilde starten. Hier staan allemaal waargebeurde verhalen in van mensen die met niks begonnen en dankzij de wet van de aantrekking een miljoenen bedrijf hebben weten op te zetten! Heel inspirerend. Klik hier om te bestellen.

 

de alchemist

 

Ik was een keer een interview aan het kijken met Will Smith, die ook van de wet van de aantrekking weet en zo zijn succes heeft behaald. Het boek dat zijn leven heeft veranderd was De Alchemist. Ik heb dit boek op vakantie gelezen en heb het in 2 dagen uitgelezen, zo verslaafd was ik er aan! Had niet verwacht dat ik er zoveel uit kon halen, omdat het een symbolisch verhaal is. Maar het heeft me toen echt veel meer rust gegeven en ik kon de magie van het leven meer inzien. Klik hier om te bestellen.

 

dromen durven doen

Dit boek heb ik zelf nog niet gelezen, maar werd me aangeraden door iemand. Hij zei dat boek je ook echt meteen aanzet tot actie om je dromen te bereiken! Ben er erg benieuwd naar, dus ga hem zelf uiteraard nog lezen! Klik hier om te bestellen.

Ik heb heel veel boeken gelezen en goede filmpjes/documentaires gezien dus zal regelmatig wat op een rij zetten in mijn blogs:).

Veel leesplezier!

Liefs, Cynthia

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief? Ga naar de Home pagina en scroll naar beneden:).

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram


fitchef