Welcome

We are creative.

Follow us

WAT EET IK OP EEN DAG? ( INTERMITTENT FASTING)

eetdagboekje, tips afvallen, voedingsdagboek

WAT EET IK OP EEN DAG? ( INTERMITTENT FASTING)

Deze weekvlog draait vooral om eten. Omdat ik vaak de vraag kreeg of ik mijn eten een keer wilde bijhouden op de vlog heb ik dat vorige week gedaan. Ik ga ook uit eten met Dennis dus dan zie je meteen wat ik dan zoal neem tijdens een etentje. 

Ik eet heel gevarieerd, weinig dierlijk ( alleen als ik buiten de deur eet let ik er niet altijd op) en ik let op mijn eiwitten, vetten en koolhydraten en kcal inname. Ik ben nu bezig met vet verliezen, dus ik eet minder dan ik verbruik. Ga dit niet klakkeloos overnemen, want ieder lichaam is anders en ook heeft iedereen een ander doel. Wat voor mij werkt, hoeft voor jou niet te werken:).

Wil je graag werken aan jouw summer body maar kun je het niet alleen? Je kunt bij ons schema’s op maat aanvragen, mail naar cynthia@gymjunkies.nl voor meer info & prijzen. In de maand februari geven we 10 euro korting op de schema’s.

Elke maandag een weekvlog & iedere woensdag een extra video over mindset, voeding, training of een workout. Je kunt je ( gratis ) abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!