Welcome

We are creative.

Follow us

Mei 2018 | Happy List

bikini, bikini broekje, cynthia houben, fitgirl

Mei 2018 | Happy List

Mei was zo’n fijne maand. Ik ben zo blij dat het mentaal weer zo goed met me gaat. Als je me al langer volgt weet je dat het lange tijd niet zo goed ging. Ik heb veel verwerkt de afgelopen maanden en mijn depressieve gevoelens zijn gelukkig verdwenen.

Helaas was mei lichamelijk wel erg zwaar en nog steeds.. maar als je chronisch ziek bent is dat gewoon hoe het is. Ik heb er veel leuke dingen door moeten missen, maar acceptatie is alles wat je kunt doen en ik weet dat er betere tijden aankomen.. het is alleen de vraag wanneer. Ik kijk liever naar wat ik wel kan i.p.v. wat ik niet kan.

Hoop houden en positief blijven in mindere tijden is alles wat je hebt. Als je nu ook door een moeilijke tijd gaat, onthoud dan dat alles wat je meemaakt je sterker maakt. Het wordt altijd weer beter als je positief blijft. En vandaag dus weer mijn Happy List, alle dingetjes waar ik dankbaar voor was afgelopen maand 🙂 .

 • Heerlijke lunch gehad met Femke van www.lafemmefem.nl, we zijn gaan lunchen bij Barista in Breda. Echt een aanrader! Ik had een sandwich met gesmolten brie, hummus, rode biet en walnoten en Femke een sandwich met geroosterde kipfilet, cheddar & guacamole.

 

 • Even langs Laura, mijn zusje, geweest om bij te kletsen en een hapje te eten. Ze had een lekkere glutenvrije pasta gemaakt. Ze woont heel fijn midden in de stad, was erg gezellig om haar weer te zien.

 

 • Ik kreeg een mail van de voedselbank of ik wil helpen om hun bereik te vergroten zodat bedrijven en particulieren kunnen meehelpen voedsel of geld te verzamelen. Dit raakt me heel erg, want ik heb vroeger met mijn moeder en zusjes zelf bij de voedselbank gezeten. Het is niet iets wat je trots vertelt, maar wat waren we toen blij met de boodschappen die we kregen, anders hadden we weinig te eten. Nu ik het zelf goed heb wil ik heel graag de mensen helpen die nu in die situatie zitten. Ik heb sowieso geld gedoneerd en zal mijn bereik hier ook voor gebruiken. Wil je ook graag geld of spullen doneren, dan kun je dat hier doen.

 

 • Een leuke fotoshoot gehad voor Yanga Sportwater samen met Dennis. Zo blij dat we dit soort dingen samen kunnen doen, we delen zoveel passies samen!

yanga, yanga sportswater, fit for free, cynthia houben

 • Dennis is één dag minder gaan werken, dus iedere vrijdag is hij vrij. We kunnen elkaar nu eindelijk wat vaker en langer zien. Zo dankbaar hiervoor! Het heeft nadelen om in andere steden te wonen maar ook zeker veel voordelen. Zo waardeer je die momentjes die je wel samen hebt een stuk meer.

 

 • Ben een avondje met Dennis naar Scheveningen geweest om te shooten voor Chiquelle en we hebben nog een lekkere Long Island Icetea op aan het strand met zonsondergang!

chiquelle, cynthia houben, fashion

 • Op zondag gaven mijn zusje en haar vriend een barbecue voor onze vriendengroep. Ik werd er zo gelukkig van, in de winter zie ik mijn vrienden stukken minder. In de lente en zomer zien we elkaar gelukkig weer wat meer en ik kan daar zo van genieten. Er staat ook een video online, omdat ik de vraag kreeg wat ik dan eet op een barbecue als ik aan het droog trainen ben.

cynthia houben, cheatmeal, barbecue

 • Ik ben een dagje naar Ebony geweest, ze woont in Amsterdam en het was heerlijk weer dus we hebben aan de Amstel gezeten. Dit was echt een geluksmomentje… met onze blote voeten in het water en nippen aan een eigen gemaakte cocktail.

cynthia houben, ebony menso, amsterdam

 • Een hapje gaan eten met Nicole bij de Suykerkist. Had haar al zeker 1,5 jaar niet meer gezien, dus was leuk weer eens bij te kletsen!

 

 • Met mijn zusjes langs de vriendin van mijn vader geweest, want ze was jarig! Mijn vader zit voor zijn werk 6 weken in Bali, dus hij kon er helaas niet bij zijn. Maar het was erg gezellig met z’n vieren en we hebben heerlijke vegan cupcakes op!

 

 • Met Dennis uit eten geweest, we zijn sushi gaan eten… verrassend ;). Denk dat we echt een verslaving hebben. Heb je daar een afkickkliniek voor ;)?

 

 • Een dagje naar Utrecht geweest samen met Dennis. Ik had een shoot voor Puma in de nieuwe Perry Flagshipstore in Utrecht. Echt super gaaf wordt deze campagne! Ben zo dankbaar dat ik vaak met Puma kan samenwerken, ik vind het merk echt super fijn. En Dennis en ik hadden nog nooit Dunkin’ Donuts op, dus die moesten we zeker even halen in Utrecht ;).

dunkin donuts, donuts, cynthia houben

 • Ik ben 8 dagen naar Griekenland geweest met Dennis, we zijn naar Corfu  gegaan! Dit was al mijn 6e reis binnen 8 maandjes, ik kan het soms gewoon niet geloven. Ik heb vorig jaar uitgezonden dat ik minimaal 1 keer per 2 maanden op reis wil en de wet van de aantrekking hiervoor gebruikt. En net zoals alles wat ik heb gevisualiseerd komt het weer uit! Je kunt mijn blogje & photodiary over Corfu hier lezen. Er staat ook een super goedkope aanbieding in als je ook naar Corfu wilt!

secret beach corfu, corfu, tips corfu, griekenland

 • Ik ben zo blij met Sterre! Heb haar leren kennen via Instagram en ze gaat nu voor mijn website bloggen. Ze is ook hooggevoelig en heeft de ziekte van Lyme. Dus we hebben veel gemeen. Je kunt haar eerste blogjes al lezen op mijn website.

 

 • Romantisch de zonsondergang gekeken bij Kijkduin, samen met Dennis. Dit zijn die kleine geluksmomentjes die niks kosten maar zoveel waard zijn.

 

 • Avondje bij mijn lieve vriendinnetje Angela blijven slapen, een paar keer per jaar past ze op de hond en het huis van een vriendin. Zij wonen echt zooo mooi, helemaal vrijstaand en het voelt net alsof je er op vakantie bent. #housegoals

 

 • Ik heb de bikini broekjes van Marmennill opgekocht, omdat ze ermee stoppen. Het zijn mijn favoriete broekjes, omdat je billen er zo mooi in uitkomen! De kwaliteit is ook geweldig, na 4 jaar is mijn zwarte broekje nog in perfecte staat. Alles wat ze nog over hadden heb ik dus naar Nederland gehaald. Ik heb verschillende kleuren en maten. Je kunt ze bij mij bestellen voor € 55 , ik heb er niet heel veel meer dus stuur een mailtje naar business@cynthiahouben.com als je wilt weten welke ik nog heb.

bikini, bikini broekje, cynthia houben, fitgirl

Wat was jouw ultieme geluksmomentje afgelopen maand ?

Ik zou het leuk vinden als je me ook volgt via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’