Mantra Resort Koh Samui, Koh Samui Thailand | Photo Diary

mantra resort koh samui, koh samui hotel, thailand, mantra resort, cynthia houben

Witte stranden, helder blauwe zee, vriendelijke mensen & een niks moet alles mag vibe. Dat is Thailand voor mij… het moment dat ik aankwam in dit mooie land voelde ik me al thuis. Het eiland leven van Koh Samui is om bij weg te dromen. 

Laatst werd ik gevraagd om naar Thailand te komen voor een samenwerking. Een droom die uitkomt… Ik mocht maar liefst 12 dagen verblijven in dit hotel in ruil voor foto’s op Instagram. Deze blog was dus niet part of the deal, maar ik wil dit ontzettend graag doen, omdat ik meer dan tevreden ben over het resort!

Er was gewoon niks aan dit hotel op te merken. Alles was perfect en ik wil dit dan ook graag met jullie delen. Ik weet zeker als je naar Thailand wil en je verblijft hier, dat je dan de tijd van je leven hebt.

Onderaan de blog vind je een kortingscode waarmee je maar liefst 30% korting krijgt op je verblijf!

Mantra Resort Koh Samui

Matra Resort Koh Samui is een 5 sterren hotel en ligt hoog gelegen op een heuveltop. Het uitzicht is dan ook geweldig vanuit mijn kamer. Ik keek uit over het strand en vanuit mijn kamer zag ik het infinity zwembad. Wij werden opgehaald vanaf de haven, omdat we met de ferry kwamen. Bovenaan de heuvel kom je aan bij de lobby, hier kun je inchecken. Ik vond het zo gaaf dat de receptie buiten was, het gaf meteen een tropische vibe en we werden heel hartelijk ontvangen.

De kamers zijn verdeeld in verschillende secties. Ik verbleef in BAAN 6. Omdat de heuvel zo steil is kun je met een golfkarretje naar je kamer gebracht worden. Er staat altijd wel iemand voor je klaar. Ik zat in een ” Love” kamer. Dit is een prachtige ruime kamer met een geweldig uitzicht. Je hebt WiFi in je kamer en er zit standaard ontbijt bij. Het ontbijtbuffet is heerlijk vers en uitgebreid.

Mantra Worklounge

Als je naar boven loopt vanuit de BAAN secties kom je eerst uit bij de Mantra Worklounge. Dit is een prachtige ruimte die ze hebben gebouwd speciaal voor digital nomads. Iedereen die dus online werkt kan hier komen werken. Het is verdeeld in 2 stukken. In het eerste stuk kun je kosteloos zitten. Hier vind je ook een pooltafel en playstation en in het tweede gedeelte betaal je per dagdeel, dag, week of maand. Voorbeeldje: je betaalt voor een halve dag ongeveer 9 euro en daar zitten dan ook drankjes & snacks bij. Die kun je zoveel bestellen als je wilt.

Faciliteiten

Verder vind je op het resort een fitnessruimte, deze is niet heel groot, maar je vindt er alles wat je nodig hebt. Ik heb er heerlijk kunnen trainen en ook hier is het uitzicht uiteraard weer geweldig! Naast het restaurant, wat zich buiten bevindt, vind je het infinity zwembad. Het uitzicht is adembenemend mooi.

Ook hebben ze een spa, ik heb hier een Thai massage genomen van een uur. Wat was het heerlijk! Alles in dit resort is tot in de puntjes verzorgd, ze denken aan alle kleine details en het personeel is ontzettend warm en vriendelijk.

Op het resort kun je even helemaal ontspannen en ontsnappen uit je drukke leven.

Wil jij hier graag een keer naartoe? Dan kun je de kortingscode ” INSTAGRAM” gebruiken om 30% korting te ontvangen op je verblijf.

Deze code is geldig t/m 30 juni 2019 en kunt boeken via de website

Wil je mijn vlogs zien van mijn tijd hier in het Mantra Resort? Die kun je op mijn YouTube kanaal bekijken!

 

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.