Welcome

We are creative.

Follow us

Maart 2018 | Happy List

cynthia houben, dankbaar zijn, happy list, mindset blogger, lifestyle blogger

Maart 2018 | Happy List

De eerste 2 weken van maart waren mentaal heftig voor mij, de laatste 2 weken ging het gelukkig stukken beter. Op vakantie heb ik gevonden waar ik naar op zoek was, werd het helder wat ik moest doen om me weer beter te voelen.

Elke dag schrijf ik in mijn dankbaarheidsdagboek om mijn focus goed te houden en vooral aan positieve dingen te denken die er elke dag gebeuren. Mijn happy list is hier een samenvatting van. Veel van mijn klanten hebben nu ook een dankbaarheidsdagboek en het helpt hun heel erg! Ben je geneigd snel negatief te zijn dan kan het voor jou ook gaan werken:).

 • Ik heb een vlog gemaakt over mijn eetbuien en eetstoornis en hoe ik ervan af kwam. Besef me ineens heel goed van hoever ik wel niet ben gekomen. Vaak sta je er niet bij stil, maar wat ben ik nu ontzettend dankbaar dat ik zoveel veranderd ben.

 

 • Ik heb weer een sessie regressie therapie gehad. Wat was dat weer heftig, maar ook heel fijn! Het is een hele bijzondere manier van therapie. Je krijgt eigenlijk toegang tot een ander gedeelte van je herinneringen. We hebben in ons leven zoveel dingen meegemaakt, soms zelfs dingen die je niet meer weet van vroeger of verdrongen hebt. Met regressie kan je ze weer herinneren en daardoor snap je waar je gedrag of depressieve gevoelens vandaan komen. Ik ga altijd bij Rob van Aert, hij is zo’n lieve en warme man, je voelt je meteen op je gemak.

 

 • Op vakantie naar Benidorm met de familie. Opa en oma zijn 50 jaar getrouwd en ze zitten elk jaar 3 maanden in Spanje. Deze keer hebben we ze verrast met de hele familie. Ik ben daar zo dankbaar voor. We zijn nooit met de familie op vakantie geweest, de laatste keer was toen ik 7 was. Ik heb er zo van genoten!

benidorm, reizen, vakantie

 • Tijdens de vakantie kwam ik erachter dat ik me altijd schuldig voel, dat ik altijd het gevoel heb dat ik mensen moet pleasen. Terwijl niemand dat verwacht van me. Ook ging het niet zo goed met me de afgelopen maanden. Die blog kun je hier lezen. Ben heel blij dat ik nu zoveel zelfkennis heb en elke keer weer een stuk sneller weet wat er aan de hand is en wat ik moet veranderen.

 

 • Eten bij Wagamama met Mark voor Gymjunkies. We waren uitgenodigd om te komen eten bij de nieuwe vestiging in Utrecht. Het was ontzettend lekker, ik ga er zeker snel weer eens heen.

wagamama utrecht

 • Middagje met Evie afgesproken om vakantie’s te kijken! We willen in mei even samen 4/5 dagen weg naar de zon. Elke keer als ik terug ben wil ik meteen weer een nieuwe reis boeken, ben er nu echt verslaafd aan!

 

 • Ik heb sport bh’s van Hunkemoller mogen uitzoeken. Ben er zo blij mee, ik vind hun sportlijn echt geweldig! Het zit heerlijk en ziet er ook nog eens erg mooi uit. Je vindt alle sportkleding online of in de winkels.

hunkemoller, hunkemoller sportkleding, sport bh

 • Na de vakantie heb ik na een jaar weer een keer vlees gegeten en veel andere dierlijke producten. Ik kreeg overal  onderhuidse ontstekingen, toen ik terug kwam zat mijn hele gezicht weer onder de acne. Ik heb meteen Cryon gebeld en ben er gelukkig gelijk weer vanaf. Zo blij mee! En ook ben ik er nu dus achter wat die acne altijd veroorzaakte een paar jaar terug. Voor mij dus sowieso geen vlees meer en zo min mogelijk dierlijke producten. Waarom ik geen vegan ga? Ik hou gewoon niet zo van labels:). Ik zeg nooit nooit, maar voor nu vind ik het fijner om mezelf niks te verbieden.

cryon schoonheidssalon, cryon

 • Avondje naar Ebony geweest, ze woont in Amsterdam en ben er een nachtje blijven slapen. Was zo fijn om haar weer te zien. We zien elkaar weinig, maar als we elkaar nodig hebben dan zijn we er altijd voor elkaar.

 

 • Ik ben zo blij met mijn nieuwe tattoo. Hij is heel klein en simpel en ik heb hem samen met Angela gezet. Al vanaf ons 15e willen we samen een tattoo als symbool voor onze vriendschap en nu is het dan eindelijk gebeurd. Elke keer als ik ernaar kijk voel ik me zo gezegend met een vriendin als Angela. We hebben hem bij Justin gezet van Art & Ink Tattoo Breda. Mijn laatste 2 tattoo’s heb ik bij hem laten zetten, hij is erg goed! Zeker een aanrader als je ook graag een tattoo wil laten zetten.

art & ink tattoo, tattoo breda, cynthia houben

 • Een tijdje terug heb ik op een spirituele beurs een man ontmoet. Hij doet aan aura fotografie en ik vond dat erg interessant. Je aura is een energieveld en door de technologie van tegenwoordig kunnen we dit nu vastleggen in een foto. Ik heb daar ook een foto laten maken en het was zo bijzonder wat hij allemaal wist te vertellen over mij en mijn leven. Alles klopte! Daarna hebben we contact gehouden omdat we eigenlijk willen zorgen dat spiritualiteit niet meer zo zweverig wordt gezien. So stay tuned… er komen veel leuke samenwerkingen aan!

 

 • Mijn nieuwe laptop is binnen! Ik ben een samenwerking met Coolblue aangegaan en heb de Lenovo Yoga 920 mogen ontvangen. Ik heb voor deze laptop gekozen, omdat ik video’s en foto’s wil kunnen bewerken. Hier hebben je een snelle processor voor nodig en dat heeft deze laptop! Ook is hij lekker licht, dus ik kan hem makkelijk meenemen als ik op reis ga of onderweg ben. Het is trouwens een laptop en tablet in 1, hoe leuk is dat:D! Review volgt binnenkort op mijn website.

 

 • Ik doe mee aan een campagne met Puma en Perrysport, waar ik erg dankbaar voor ben. Ik werk alleen met bedrijven samen waar ik achter sta en ik vind de nieuwe collectie van Puma geweldig! Heel girly, maar toch stoer en de kleding zit heel fijn. Ook is het erg leuk om met Puma & Perry samen te werken, ze hebben een mooie visie en de campagne DoYou sluit helemaal aan bij mijn visie. Check hier de En Pointe collectie !

cynthia houben, dankbaar zijn, happy list, mindset blogger, lifestyle blogger

Hoe was jullie maand:)?

Je kunt me ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

fitchef, fitchef turbo, eiwitrijke recepten, tips afvallen