LOVECHOCK EVENT | PHOTO DIARY

by

Vorge week ben ik met Carmen Ketelaar naar het Lovechock event geweest in Amsterdam. De reden hiervan was dat Lovechock 2 nieuwe romige vegan chocolade repen introduceert. Romig… en dat zonder melk, wij waren erg benieuwd!

Rond half 1 had ik met Carmen afgesproken in hartje Amsterdam, we hadden afgesproken nog even te lunchen en we kwamen uit bij Impero Romano. Ik had sportkleding aan en dit was een heel chique restaurant…awkward haha. Echt een aanrader trouwens! De service was super, we kregen eerst een mandje brood & een bruschetta van het huis. Carmen ging voor de geitenkaas salade en ik nam de courgette salade. Als je een keer in Amsterdam bent, zeker een keer gaan eten!

2 NIEUWE ROMIGE SMAKEN!

Om 2 uur begon het evenement, het werd gehouden op een super leuke locatie. Er worden daar bijvoorbeeld ook vaak shoots gehouden voor grote fashion magazines! Er waren een stuk of 15 meiden en het was een gemoedelijke sfeer. Overal stond chocolade, die hebben we uiteraard meteen geproefd, zooo lekker was het! En echt heel romig, wat ik niet had verwacht van vegan chocolade. De 2 repen waar het nu om ging zijn te verkrijgen in de smaken ‘ Tropische kokos ‘ & ‘ Magische matcha ‘.

Eerst kregen we wat informatie over wat Lovechock doet en wat hun visie is. ‘ Eat the world happier ‘ is het nieuwe statement van het bedrijf. Een blijere wereld begint bij jou, goed zorgen voor je lichaam is erg belangrijk. Lovechock heeft daarom gezorgd voor eerlijke ingrediënten. Ze gebruiken alleen de cacao bonen van zeer hoge kwaliteit uit Ecuador. Lovechock betaalt de boeren die de cacao verbouwen een eerlijke prijs en werkt volgens het ‘ direct trade ‘ principe, zodat ze duurzame relaties met de boeren kunnen opbouwen.

Ook gebruiken ze afbreekbare verpakkingen en zijn hun producten biologisch en veganistisch. Dus ook nog eens goed voor onze planeet:). Ik ben echt heel blij dat er steeds meer bedrijven en producten komen die aan ons, de dieren en de aarde denken.

HELEMAAL ZEN

Na de uitleg zijn we in 2 groepjes gedeeld en ons groepje begon met yoga. Het was een hele fijne yogales met een stukje meditatie. Ik mediteer zelf ook en doe sinds kort aan yoga, dus het was helemaal mijn ding. Echt fijn om even een momentje voor jezelf te nemen. Mijn hoofd was weer lekker leeg na de sessie. Carmen en ik hebben daarna nog een handlezing gedaan. Had het nog nooit gedaan, maar wat ze over mijn verleden zei klopte en in de toekomst ga ik veel bereiken en heel rijk worden haha. Altijd leuk om te horen, hopen dat het uitkomt;).

Rond 4 uur zijn we weer weggegaan, het waren 2 hele fijne uurtjes en ik ben helemaal fan van Lovechock. We kregen nog een goodie bag met heel veel chocolade, als dat maar goed gaat komende week…

PHOTO DIARY

Heb jij de chocolade van Lovechock al wel eens geprobeerd:)?

handtekening cynthia houben

Je kunt me ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

 

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.