Welcome

We are creative.

Follow us

Kleurbehandeling bij Cosmo Hairstyling

Kleurbehandeling bij Cosmo Hairstyling

Een maand geleden heb ik voor het eerst de Cosmo Touch up geprobeerd. Voor slechts 15 euro kun je je haar perfect laten stylen voor bijvoorbeeld een feestje! Je kunt hier de foto’s zien en mijn blogje daarover lezen. Nu was mijn haar weer toe aan een kleuring, dus ik heb een afspraak gemaakt bij Cosmo Hairstyling Breda!

The Cosmo Paint technique 

Net voor de zomer heb ik balayage laten zetten, omdat mijn haar heel donker is van zichzelf kon het niet in één keer heel blond worden. Vandaar dat ik nu weer hetzelfde wilde, maar dan een stuk lichter. Bij binnenkomst werd ik gelijk weer vriendelijk begroet. De salon straalt luxe uit en zo word je ook behandeld. Nadat ik wat te drinken had gehad, vroeg de haarstylist wat ik graag wilde met mijn haar. Na overleg met haar en de salon manager hebben we besloten om mijn haar aan de onderkant lichter te maken door middel van The Cosmo Paint technique.

Met deze techniek gebruiken ze een fijn kwastje, hiermee voorzien ze de bovenlagen van je haar met zachtere lichtere nuances. Hierdoor krijg je een natuurlijke overloop van donker naar licht. Ze hebben naast deze manier van verven ook nog the Cosmo Blend en the Cosmo Glow.

Olaplex; herstelt je haar direct 

olaplex

Ze vertelde me dat ze in de verf Olaplex gebruiken. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het is dus een hulpmiddel om je haar gezond en sterk te houden. Het is GEEN masker, dit gaat echt een stap verder dan een masker. Olaplex bevat geen siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en is niet getest op dieren.

Dit product wordt in de beauty wereld gezien als één van de grootste technologische doorbraken. Het zorgt ervoor dat zelfs tijdens je chemische behandeling je haar al hersteld wordt. Dus ze doen het in de verf, maar nadat je de kleuring hebt gehad krijg je er nog een behandeling mee. En het is ook aan te raden dit thuis te blijven gebruiken. Vooral als je al niet echt sterk haar hebt. Het wordt dan aangeraden dit eens per week of 1 keer in de 2 weken te doen. Dat ligt even aan je eigen haar.

Ik was mijn potje vergeten mee te nemen, maar die ga ik deze week nog even halen, want vind het echt een super product. Normaal bij andere kapsalons, die dit niet gebruiken, was mijn haar na blondering erg breekbaar en dof. Deze keer was dat niet zo! Mijn haar voelde na afloop erg gezond aan.

Vroeger kocht ik vaak shampoos & andere haarproducten in de drogisterij. Zoals Loreál, Elvivé, Fructis etc. Maar dit blijkt helemaal niet goed te zijn voor je haar. Als je kijkt naar de ingrediënten die ze bevatten, maakt het je haar alleen maar meer kapot. Ik verf mijn haar regelmatig, dus dan wil ik in de tussentijd mijn haar zo goed mogelijk verzorgen. Bij de kapperswinkel kun je wel goede producten halen, ze zijn wel wat duurder, maar ik heb gemerkt dat je er veel langer mee doet. Het is geconcentreerder dan de goedkopere producten, dus je hebt er veel minder van nodig.

Resultaat

Nadat mijn haar geverfd was en weer behandeld met Olaplex, was ik klaar! In totaal ben ik er iets meer dan 2,5 uur geweest. Helaas was er geen tijd meer mijn haar bij Cosmo in model te laten brengen, omdat ik nog veel werk te doen had. Ze heeft het toen alleen even droog geföhnd, je zag meteen dat de kleur goed gelukt was. De overloop is mooi natuurlijk en een stuk lichter! Was hier erg blij mee, want ik heb dit al vaker geprobeerd bij andere salons en dit is de eerste keer dat het precies was wat ik wilde.

VOOR

20160903_153426-01

NA

dsc03222-01

Wil je ook graag een kleur behandeling laten doen? Je kunt hier vinden welke behandelingen ze aanbieden :)!

Liefs, Cynthia

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram


strakke-buik-bijbel