Welcome

We are creative.

Follow us

Juni 2018 | Happy List

euromast, rotterdam euromast, cynthia houben, dennis shape

Juni 2018 | Happy List

In mei vertelde ik jullie al dat het mentaal eindelijk weer heel goed ging en lichamelijk helaas nog niet zo, maar ik heb zeker hoop dat ik me op een dag echt goed ga voelen. Juni was een rustige en leuke maand, ik ben veel tot mezelf gekomen en door het vele ziek zijn heb ik ook veel na kunnen denken. 

Ik wist soms niet zo goed meer welke kant ik uit wilde met mijn bedrijf, mijn instagram en websites. Door de jaren heen zijn mijn interesses wat verschoven, zo was ik vroeger alleen maar bezig met sporten & voeding, voornamelijk voor een mooi lichaam. Maar nu richt ik me veel meer op gezondheid en innerlijke groei. Ook reizen vind ik geweldig en elke dag ben ik bezig met spiritualiteit. Het voelt goed om steeds meer te weten wie je bent, waar je heen wil en wat het doel van je leven is. En ik wil jullie daar ook graag bij helpen! Als het je niet meer uitmaakt wat anderen denken en je volgt je eigen pad.. dan ervaar je pas echt geluk.

En nu is het weer tijd voor mijn Happy List van juni!

 • Helaas was ik begin juni ziek geworden, dus ik kon niet mee doen aan het event kickboksen met Puma. Waar ik toen erg dankbaar voor was, was dat ik het kon accepteren en mijn focus ging meteen naar dankbaarheid voor alles wat ik wel kan in mijn leven. Chronisch ziek zijn is niet altijd makkelijk, maar er is wel altijd iets om dankbaar voor te zijn:).
 • Achter je scherm zie je alleen maar getalletjes van likes of volgers, maar ik vind het super leuk om jullie in het echt te ontmoeten. Afgelopen maand heb ik weer een aantal van jullie mogen ontmoeten en ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor dit leven en jullie die mij elke dag weer motiveren om het beste uit mezelf te halen. Ik hoor vaak dat ik jullie inspireer, maar jullie mij net zo goed!

grateful, dankbaarheid, positief, wet van de aantrekking

 • Gezellig bij mijn broertje gegeten, mijn vader en zijn vriendin waren in Bali, dus hij was 2 weekjes alleen thuis. We zien elkaar niet zoveel, dus het was fijn om weer bij te praten.
 • Dennis en ik zijn gaan barbecuen met zijn vriendengroep. Het was een super leuke avond en kan niet wachten tot de volgende keer. Zo fijn dat het zo goed klikt met al zijn vrienden.

cynthia houben, happy list, nederlandse blogger

 • Ik had mijn maandelijkse huidbehandeling bij Cryon Schoonheidssalon. Ik ben altijd weer zo happy als ik naar buiten stap. Alle meiden zijn daar super lief en mijn huid voelt als nieuw. Dit is een heel ander soort behandeling dan je gewend bent bij een schoonheidsspecialiste. Dat vind ik vaak erg soft en je merkt niet echt verschil. Met de Chinese kruidenbehandeling merk je duidelijk verschil!
 • Ik had voor de eerste keer haptotherapie bij Jolanda in Bergen op Zoom. Ik had al goede dingen over haptonomie gehoord dus ik was erg benieuwd. We maken van alles mee in ons leven, positief en negatief, en dit alles ligt ook opgeslagen in je lichaam. Deze ervaringen beïnvloeden ons meer dan dat we zelf denken. Bij haptotherapie ga je d.m.v oefeningen en aanraking voelen wat er in jou leeft aan kracht, mogelijkheden, begrenzingen, eventuele blokkades en pijn. Inmiddels ben ik twee keer geweest. één keer voor een intake en de 2e keer voor therapie. Het voelt zo goed dat ik er zeker mee doorga. Er zitten nog flink wat blokkades bij mij en wat oude pijn uit het verleden, wat mij vaak nog in de weg zit in het heden. Zou je ook graag vrijblijvend op intake willen ? Maak dan een afspraak via haar website. 
 • Een workout gedaan met mijn nichtje Cheyenne, was al lang geleden dat we samen hadden getraind dus het was extra leuk!
 • De black classic set van Gymchampsportswear is er weer! Hij was helemaal uitverkocht maar jullie kunnen hem nu weer bestellen. Hij is nu ook in andere kleuren verkrijgbaar. Het is mijn favoriete outfit om in te trainen, hij sluit echt perfect aan en is squat proof. Je kunt trouwens mijn code  ” CYNTHIA10 “ gebruiken voor 10% korting.

griekenland, cynthia houben, travel blogger, nederlandse blogger, gymchamp sportswear

 • Ik heb een SININ reiskoffer gekregen van Coolblue. Super handig voor korte trips en I loveeee the color red. Hij is van goede kwaliteit voor een lage prijs, ideaal dus! Je kunt hier meer informatie vinden.

 • Ben weer bij de mesoloog geweest om te testen hoe het ervoor staat. Het was een stuk beter dan vorige keer, dus daar was ik blij mee! Ook wilde ik weer wat voedingsmiddelen testen omdat ik vaak hoofdpijn krijg na het eten van een salade. We kwamen erachter dat ik niet tegen rode ui en gewone ui kan en die doe ik bijna altijd in mijn salades! Nu ik het weglaat heb ik nergens meer last van. Als je ook vage klachten hebt en er niet met de dokter uitkomt zou ik zeker mesologie een keer proberen!
 • Eind juni was Evie jarig, één van mijn beste vriendinnetjes.  Ik heb haar op haar 18e verjaardag leren kennen, ze was toen ook stappen in Breda en het voelde toen al alsof we elkaar al jaren kenden. Nu is ze alweer 23 jaar geworden. De tijd vliegt!

cynthia houben, evie borburgh

 • Dennis en ik zijn vandaag, 27 juni één jaar samen. Ik ken hem al 2 jaar in totaal en vanaf het begin hadden we al een hele speciale band. één jaar geleden sliepen we een nachtje in de Euromast en toen vroeg hij mij als zijn vriendin. Het was zo romantisch en die dag zal ik nooit vergeten! Nu zijn we samen een nachtje weg geweest naar Utrecht en het was geweldig! Heb zoveel zin in onze toekomst samen.

euromast, cynthia houben, dennis shape, rotterdam euromast, couplegoals

cynthia houben, dennis shape

 • Ik ben zo dankbaar voor mijn werk en klanten die ik mag coachen. Ik ben zo blij dat ik andere mensen nu kan helpen om hun droomlichaam te bereiken en zich weer goed en fit te voelen. Iedereen heeft zijn eigen pad en ik vind dat heel mooi om te zien hoe mensen progressie maken. Naast de uiterlijke resultaten vind ik de innerlijke progressie nog het mooist. Je ziet mensen gewoon veranderen, mentaal sterker worden en hun eigen kracht vinden. Meer informatie over mijn coaching vind je hier

Er waren natuurlijk nog veel meer dingen om dankbaar voor te zijn, elke dag sta ik minimaal 3 keer stil bij alles wat ik heb en de mensen die ik om me heen heb. Ik vind dit één van de belangrijkste dingen van het leven. Alleen al dat je bent wakker geworden vandaag is iets om dankbaar voor te zijn, je hebt weer een nieuwe dag, een nieuwe kans en een nieuw begin gekregen. Maak er iets moois van:).

Ik zou het leuk vinden als je me ook volgt via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’