Welcome

We are creative.

Follow us

Juli 2018 | Happy List

Juli 2018 | Happy List

De maand juli was ontzettend leuk en druk! Vorige maand vertelde ik al dat het lichamelijk nog steeds niet goed gaat, helaas is daar geen verandering in gekomen. Jullie zien natuurlijk alleen de leuke foto`s en insta stories op social media, maar elke dag blijft een strijd. Ik laat me niet door mijn ziektes tegenhouden om leuke dingen te doen! Ik wil proberen alles uit het leven te halen en ik hoop jullie te inspireren om hetzelfde te doen. 

Vandaag is het tijd om terug te blikken op de maand juli!

 • Afgelopen maand weer naar Cosmo Hairstyling geweest om mijn haar bij te kleuren & ik had mijn nieuwe extensions binnen van Luxury For Princess. Zo blij mee! Cosmo heeft nu trouwens een gave winactie. Win een jaar lang gratis knippen & kleuren. Check hier hoe je mee doet.

cosmo hairstyling, cosmo zuidas, cynthia houben, luxury for princess, haar extensions

 • Ik heb een lesje Qigong gevolgd, dit is een bewegingsleer uit China. Het wordt gezien als onderdeel van de Chinese geneeskunde. Kortom betekent het : ‘ Werken met levensenergie ‘. Het zijn vloeiende rek- en strek bewegingen die je vooral staand uitvoert. Het was erg fijn en voelde me hierna weer opgeladen! Ik hou ervan om steeds nieuwe dingen te proberen, volg eens overal een proefles, zo kom je er vanzelf achter wat bij je past:).

 

 • Wat is het fijn om jullie steun te hebben! Ik schreef laatst een blogje over ”onzichtbaar” chronisch ziek zijn en ik kreeg er zulke mooie en lieve reacties op. Ik ben blij dat ik met mijn bereik, mensen die ook chronisch ziek zijn, op afstand kan steunen.

 

 • Begin van de maand had ik een verjaardag van 2 vrienden. We hebben het gezellig bij mijn zusje thuis gevierd en hadden flink wat lekkere tapas besteld bij Deliveroo! Ik vind het altijd zo leuk om al mijn vrienden weer te zien. Ik ben erg dankbaar voor alle lieve mensen in mijn leven.

cynthia houben, happy list, blogger, lifestyle blogger

 • Samen met vrienden zijn Dennis en ik gaan barbecuen in een barbecue donut haha! Die naam is zo leuk. Het is een rond bootje, in het midden ervan staat een barbecue en je gaat dan met z’n allen het water op. Ik had geen bikini aan, zo jammer, want je kon natuurlijk ook heerlijk zwemmen daar vanaf je donut. Echt een aanrader, op het evenementen terrein kun je echt van alles doen!

holland evenementen groep, barbecuen, cynthia houben

 • Afgelopen maand weer een aantal avonden met Dennis naar het strand geweest. Vooral Kijkduin was zo heerlijk, daar is het wat rustiger dan in Scheveningen. We hebben samen de zonsondergang gekeken. Op dit soort momentjes voel ik me echt intens gelukkig en dankbaar.

scheveningen, cynthia houben, dennis kruijswijk, dennis shapekijkduin, lifestyle blogger, cynthia houben

 • Mijn maandelijkse bezoekje aan Cryon daar word ik altijd happy van. Op het moment zelf niet haha, want de huid behandeling kan wat pijnlijk zijn. Maar daarna word je huid weer zo mooi. Ik doe de Chinese kruidenbehandeling iedere maand en deze keer hebben we ook de pigment vlekjes op mijn benen aangepakt. Je kunt vrijblijvend een advies gesprek aanvragen bij Cryon!

 

 • Ik word zo gelukkig van dieren! Ik heb nu even een geluksmomentje, ben bij Dennis en hij heeft 2 katten. één ervan is net een mens vind ik, hij heet Sjors haha en hij ligt nu heerlijk op zijn rug languit tegen mij aan. Dat ik een paar jaar terug ben gestopt met vlees was vooral voor de dieren. We houden van onze huisdieren, dieren in het wild en de dieren in de dierentuin, maar vergeten dat er miljarden ” onzichtbare ” dieren door een hel gaan. Ik ben niet perse tegen vlees eten, maar wel tegen de massa productie. Als je toch vlees wil eten kun je bijvoorbeeld vlees bij de lokale boer halen, die dieren worden niet massaal gefokt en hebben een veel beter leven gehad.

katten, poezen, cynthia houben

 • Samen met Nikki had ik een super leuk gesprek in Hilversum. We zijn gevraagd om te komen spreken over ons bedrijf op een congres. Heel gaaf! En de jongen waarmee we het gesprek hadden zat helemaal op dezelfde lijn qua mindset. We hadden het over spiritualiteit, dromen, de wet van de aantrekking.. eigenlijk over alles waar ik elke dag mee bezig ben. Ik kan dat soort momentjes met iemand die je niet eens kent zo erg waarderen. Het gaf me zoveel energie!

 

 • Wat ben ik toch trots op al mijn klantjes. Ze maken niet alleen lichamelijk progressie, maar groeien mentaal enorm! Allemaal op hun eigen manier. Ik word zo blij als ik appjes of mailtjes krijg waarin ze vertellen hoeveel ze zijn veranderd. Dit geeft mij zoveel voldoening. Wil je ook graag hulp om je levensstijl te veranderen in de vorm van schema´s op maat met of zonder coaching ? Mail mij dan vrijblijvend voor meer informatie cynthia@gymjunkies.nl . 

succesverhaal, transformatie, online coaching, cynthia houben

 • Samen met mama een avondje uit eten geweest. Het was zo gezellig en fijn om bij te kletsen. Sinds een jaartje ongeveer is ze ook veel met de wet van de aantrekking bezig en haar leven is ook drastisch aan het veranderen. Ik vind het super leuk dat ik dit met haar kan delen!

 

 • Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje of ik mee naar Duitsland wilde komen voor de lancering van de nieuwe sportcollectie van Hunkemöller & Xenia Overdose. Daar hoefde ik niet lang over na te denken;). Samen met 3 andere meiden vlogen we vroeg in de ochtend naar Hamburg toe en s’avonds weer naar huis. Het was een geweldige dag! Op het evenement was er ook de gelegenheid om een tattoo te laten zetten, impulsief zoals ik ben heb ik dat natuurlijk gedaan.

hunkemoller, xenia overdose, urban chic, cynthia houben

hunkemoller, xenia overdose, urban chic, cynthia houben, tattoo

hunkemoller, xenia overdose, urban chic, cynthia houben

 • Eind juli ben ik een weekje naar Ibiza gegaan met mijn beste vriendinnetje Angela. We hebben een heerlijke vakantie gehad! Vooral lekker gefeest en op het strand gelegen. Het was echt een relax vakantie, ben helemaal tot rust gekomen.

ibiza, ushuahia, cynthia houben

Er waren natuurlijk nog veel meer dingen om dankbaar voor te zijn, elke dag sta ik minimaal 3 keer stil bij alles wat ik heb en de mensen die ik om me heen heb. Ik vind dit één van de belangrijkste dingen van het leven. Alleen al dat je wakker bent geworden vandaag is iets om dankbaar voor te zijn. Je hebt weer een nieuwe dag, een nieuwe kans en een nieuw begin gekregen. Maak er iets moois van:).

Ik zou het leuk vinden als je me ook volgt via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’