Welcome

We are creative.

Follow us

JANUARI 2018 | GELUKSMOMENTJES

JANUARI 2018 | GELUKSMOMENTJES

De maand januari is alweer voorbij! De tijd vliegt, ik hoop dat jullie zoveel mogelijk genoten hebben van de afgelopen maand. Mijn geluksmomentjes heb ik weer in een overzichtje gezet, wat was jouw ultieme geluksmomentje in januari:)? 

The more you give, the more you get back

 • Dagje shoppen & uit eten met Dennis in Breda. We zien elkaar niet veel, dus heel fijn als we even een dagje samen hebben.

 

 • Als je mijn vorige blog over Aloë Vera hebt gelezen of mijn vlog hebt gezien, weet je denk ik al hoe blij ik was met de Aloë Vera fles die ik laatst heb gekocht! Hiermee bedoel ik niet de sapjes die je in de supermarkt koopt. Dit is echt puur het Aloë Vera sap, niet lekker ;). Maar zooo gezond voor je! Ook voor je haar & huid. Ben er zo blij mee.

 

 • Lunchen bij ‘ Sunshine ‘  in Breda. Ik heb mijn moeder en opa mee uit lunchen genomen, dat doen we eigenlijk nooit en ik wil meer tijd met ze doorbrengen. Wat een speciale lunchroom! Je kunt er gerechten uit heel de wereld bestellen en de menukaart is in de vorm van ansichtkaartjes zo leuk! Echt een aanrader trouwens als je een keer in Breda bent.

sunshine breda, cynthia houben, lifestyle blogger

 • Chinese kruidenbehandeling van Cryon Schoonheidssalon! Hun behandelingen hebben al zoveel mensen geholpen die ik ken. Ook mijn acné is weg, maar het is niet alleen bedoeld voor mensen met acné. Wat het precies voor behandeling is kun je in dit artikel vinden.

 

 • Uit eten met Angela bij Proeflokaal Bregje. We waren al zolang niet samen uit eten geweest, dus heb er extra van genoten! En €12,50 voor 3 gangen, daar word je toch sowieso happy van ;).

 

 • Ik kreeg allerlei foto’s doorgestuurd van mensen die me ergens hebben zien hangen langs de weg haha! Ik was gevraagd voor de campagne voor Fit For Free en nu hang ik dus overal door Nederland. Heel bizar! Wie had dat ooit gedacht… een paar jaar geleden kende niemand me nog. Met de wet van de aantrekking heb ik dit leven gecreëerd en ik wil het jullie supergraag leren hoe je jouw droomleven kunt aantrekken. Ik zal op mijn YouTube kanaal hier wat vaker video’s over maken.

 

 • Ging vandaag met Lilo lopen. Het was super koud en vroeg, maar de zon kwam net op en de kleuren van de natuur waren zo magisch… ik kan echt zo genieten van dit soort momentjes. Complete stilte, alleen wat vogeltjes die je hoort zingen… heerlijk:).

 

 • Dennis had als verrassing een weekendje Amsterdam voor ons geboekt. Was zo fijn om weer even wat langer samen te zijn.

 • Shooten met mijn zusje Amanda. Ze is vorig jaar begonnen met fotograveren en we willen nu wat meer gaan samenwerken. Zo leuk om dit met haar te kunnen doen.

amanda houben fotografie, cynthia houben, fotograaf breda amanda houben fotografie, cynthia houben, fotograaf breda

 • Ben zooo dankbaar voor mijn bedrijven! Vorig jaar kon ik amper rondkomen en nu leef ik in overvloed. Net grote boodschappen gedaan voor mijn moeder & 2 vrienden, het doet me altijd heel goed om het te kunnen delen met de mensen van wie ik hou. Als je geeft vanuit je hart krijg je het altijd terug. Ook toen ik geen geld had, gaf ik vaak mijn laatste geld aan een dakloze. Het komt dan altijd naar je terug! Dit is ook een onderdeel van de wet van de aantrekking. En als je geen geld kunt geven, kun je altijd op andere manieren mensen helpen. Door bijvoorbeeld alleen al te luisteren of een lief compliment te geven.

 

 • Weekendje naar Eindhoven geweest met Dennis, heel onverwachts. We zouden eigenlijk gewoon thuis blijven maar hebben toch nog een hotel geboekt die ochtend. Het leven is kort en daar moet je alles uithalen dat beseffen we ons maar al te goed en ik wil zoveel mogelijk doen! Vroeger zei ik altijd dat ik geen geld had en dat ik dus nooit weg kon. Maar als je zegt dat je nooit geld hebt, dan heb je het ook niet. Pas toen ik mijn mindset ging veranderen over geld kwam het steeds meer naar me toe op allerlei manieren!

cynthia houben, eindhoven, shoppen eindhoven

 • 4 dagen naar Londen met Dennis! Wat was dit geweldig zeg, we wilden echt niet weg. Ik ben zo dankbaar dat ik nu kan reizen en zelfs mijn werk door kan gaan. Weg gaan bij mijn werk en mijn online business beginnen was de beste keuze die ik heb gemaakt.

travel blogger, londen, cynthia houben

 • Na Londen ben ik 2 dagen naar Maastricht geweest met Angela. We sliepen in het Van der Valk Hotel, echt een prachtig en luxe hotel! Was voor het eerst dat we samen een nachtje weg gingen en het was zooo leuk dit gaan we zeker vaker doen!

van der valk maastricht, hotels nederland, cynthia houben

Op naar februari! Ik wens jullie een hele mooie maand toe:).

handtekening cynthia houben

Je kunt me ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube Bloglovin’