Ik ga op vakantie en neem mee…

by

ONLY FOR DUTCHIES

Nog maar 2 dagen en dan vlieg ik met mijn vriendinnetje Angela naar Ibiza toe voor 10 dagen! Kijk er enorm naar uit. Het afgelopen jaar veel ups & downs gehad. Veel mooie dingen meegemaakt, maar ook verdrietige dingen. Ook erg druk met m’n bedrijf, maar dat kan ik straks allemaal 10 dagen gaan loslaten.

Nou krijg ik vaak de vraag: ”Hoe doe jij dat nou op vakantie met eten en sporten?” Nou eigenlijk eet en drink ik gewoon wat ik wil en sport ik ook wanneer ik daar zin in heb. Ik heb het geluk dat ik blij word van sporten, dus voor mij is het vanzelfsprekend dat ik dit (bijna) elke dag even doe. Meestal is er wel een gym waar je kunt trainen, maar zelf neem ik ook altijd wat mee.

Qua eten let ik niet echt op, gelukkig heb ik met het warme weer sowieso weinig honger. S’ochtends ontbijt ik op vakantie meestal met eieren, een broodje & yoghurt. Mijn ontbijt is vrij groot. De rest van de dag eet ik wat fruit, noten of snacks die ik van thuis heb meegenomen. S’avonds gaat er weer een grote maaltijd naar binnen. Uiteraard horen die lekkere toetjes daar ook bij. Verder drink ik eigenlijk bijna nooit alcohol, behalve op vakantie als we uitgaan. Vaak is dit wodka met spa rood om de kcal wat te beperken. Ik heb gister een blog over alcohol geschreven op Gymjunkies, daar geef ik ook wat tips! Die kun je hier lezen.

Maar wat neem ik nou mee op vakantie qua supplementen of fitness attributen? Op vakantie kan het lastig zijn aan je eiwitten te komen en ik wil m’n spieren natuurlijk wel behouden. Dus ik neem allerlei producten mee van XXL nutrition ( en ik ben ambassadeur van Ekopura, dus daar neem ik de whey proteine van mee). Ik koop mijn shampoo, douche gel etc allemaal daar, dus dan heb ik extra ruimte voor supplementen:).

Hieronder een lijstje met producten die in mijn koffer zitten:

delicious_protein_bar_cookies_and_cream

Van deze eiwitrepen heb ik er een aantal bij! In de smaken Cookie & Cream en Chocolate & Coconut. Ideaal voor na je training, in het vliegtuig of gewoon voor tussendoor. Klik hier om te bestellen.

high_protein_bar_double_choco_doos

In deze repen zit maar liefst 45 gram eiwit en maar 1,8 gram suiker! Deze neem ik mee in mijn handbagage, heerlijk voor tijdens onze vlucht. Klik hier om te bestellen.

muscle brownie

Deze zijn zoooooo lekker! Ik heb de smaken Cookies & Cream en Peanut Butter. 20 gram eiwitten, 19 gram koolhydraten en wel 12 gram suikers. Deze eet ik dus in de ochtend of na mijn training. Dan kan je lichaam wel wat suikers gebruiken. Klik hier om te bestellen.

20160728_125735

Een zak drooggeroosterde cashewnoten kan niet ontbreken! Ik eet ze eigenlijk elke dag als tussendoortje. Heb ook altijd een zakje in mijn tas zitten, zodat ik niet snel in de verleiding kom om slechte dingen te kopen onderweg. Deze neem ik altijd mee naar het strand als ik op vakantie ben. Klik hier om te bestellen.

protein_smoothie

Ik ben echt gek op deze eiwitrijke smoothies. Ten eerste omdat ze heel erg lekker zijn en ten tweede omdat de voedingswaarden super zijn. Een flesje bevat 11 gram koolhydraten en maar liefst 26 gram eiwitten! Je kunt er natuurlijk niet heel veel meenemen i.v.m. het gewicht. Zelf neem ik er 3 mee, zo heb je toch weer 3 dagen een eiwitrijke snack. Maar ook als je gewoon in Nederland een dagje weggaat zijn deze ideaal! Klik hier om te bestellen.

delicious-protein-shakes

Deze kunnen ook niet in mijn koffer ontbreken. Ze zijn echt heerlijk! Dit is eigenlijk een kant en klare eiwitshake. Ook hier neem ik er weer 3 van mee. Deze bevatten 14 gram koolhydraten en 25 gram eiwitten. Klik hier om te bestellen.

dieet drank

Geen aspartaam en geen kunstmatige kleurstoffen. I love it! En dan ook nog maar 6 kcal per flesje. Er zit ook L carnitine in, dit aminozuur speelt een belangrijke rol in de vetstofwisseling. Deze neem ik mee voor onderweg naar het vliegveld! Klik hier om te bestellen.

energy_shot_box

Hier neem ik er een stuk of 5 van mee. Met dat warme weer heb ik vaak minder energie, dus dan kan ik wel een shot gebruiken voor mijn training;). Klik hier om te bestellen.

l carnitinie

Deze neem ik 2 keer per dag een halve ampul. Dit stimuleert o.a. de vetverbranding. Klik hier om te bestellen.

amino_shot_box

Deze zijn ideaal voor na je training! Dit bestaat uit zuiver wei-eiwit, hierdoor wordt het sneller opgenomen dan bijvoorbeeld tabletten of capsules. Klik hier om te bestellen.

life_energy_doosje

Met al dat feesten in Ibiza kan ik wel wat energie gebruiken. Dit natuurlijke supplement helpt je vermoeidheid te verminderen en is één van de krachtigste antioxidanten. Klik hier om te bestellen.

Buiten deze supplementen & snacks neem ik ook nog 2 attributen mee om mee te trainen in de hotelkamer.

super-resistance-band-31

Een resistance band! Zelf neem ik de linkse mee (paars) die is zwaar genoeg. Kan je wat meer aan, dan kun je een stap hoger nemen. Klik hier om te bestellen. Wil je weten wat voor oefeningen je ermee doet? Lees dan even mijn blogje van mijn vorige vakantie.

abs wheel

En tot slot gaat deze mee! Mijn ab wheel van Decathlon, ideaal om je buik maar ook armen en schouders mee te trainen. Klik hier om te bestellen.

Zo hebben jullie een kijkje kunnen nemen in mijn koffer, wie weet zat er wat voor je bij om mee te nemen als tip! Vergeet niet om lekker te genieten van je vakantie, daar is het voor bedoeld! Train alleen als je er zin in hebt en qua voeding gewoon doen waar jij je goed bij voelt!

Liefs, Cynthia

Je kunt me ook volgen via: Bloglovin’, Facebook & Instagram. 


FitChef

 

 

 

2 Responses

    What do you think?

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.