Welcome

We are creative.

Follow us

I WISH… TAG

cynthia houben

I WISH… TAG

Het is weer vrijdag, bijna weekend! Dus tijd voor Friday Tag Day, deze keer een tag die ik erg leuk vond om te beantwoorden, omdat je hierbij lekker kunt fantaseren. Ik heb hem overgenomen van Team Confetti. Let’s go!

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Dan zou ik blogger & vlogger zijn en de hele wereld over reizen. Het eerste deel is al uitgekomen, alleen nu nog de wereld over reizen;). Gelukkig is dit heel goed mogelijk met mijn online baan, ik kan overal ter wereld werken, dus dat ga ik zeker ooit waarmaken.

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?

Dan zou ik een privé kok hebben 24/7. Ik hou niet van koken, waarschijnlijk omdat ik er niet zo goed in ben haha dus een kok die alles maakt wat ik maar wil lijkt me ideaal ;).

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Met superman haha, dan vraag ik of hij me overal naartoe vliegt.

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?

Bali, ik ben er nog niet geweest, maar mijn vader en zusje wel en het lijkt me daar zo geweldig . Daar wil ik best wel dagelijks even naartoe teleporteren. Lekker op het strand liggen, veel zien, bloggen, vloggen, heel veel eten en genieten van de rust.

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

Alle soorten chocolade! I loveeee it, kan daar echt geen genoeg van krijgen.

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

De angst om een verkeerde keuze te maken. Ik ben echt een ramp als het gaat om keuzes maken. Ik kan dan echt blijven afwegen, terwijl je eigenlijk op je gevoel moet afgaan en niet teveel moet nadenken. Dit zit me best vaak in de weg en zou dat toch graag wel weg willen hebben. Ik las laatst dat dit bij hooggevoelige mensen veel voorkomt, dus nu snap ik waarom ik daar zoveel moeite mee heb.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?

Dat ik kan vliegen! Dan heb ik superman niet meer nodig :p.

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?

Pff lastig… denk dan Destiny’s Child. Toen we klein waren zongen ik en mijn zusjes alle albums mee. Een prive concert thuis en dan al je vriendinnen uitnodigen zou wel awesome zijn.

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Een koala! Vind die zooo schattig, lekker de hele dag mee kroelen haha.

Dat was hem weer! Leuk om een keer een tag in te vullen die niet zo serieus is. Ben benieuwd naar jullie antwoorden, dus als je het leuk vindt let me know in een reactie :).

Ik tag de volgende bloggers/vloggers om de tag over te nemen:

handtekening cynthia houben

Je kunt me ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’