Welcome

We are creative.

Follow us

HOTSPOT AMSTERDAM | TRUST

HOTSPOT AMSTERDAM | TRUST

Vorige week ben ik naar mijn vriendinnetje Josien geweest in Amsterdam. Misschien had je dit al gelezen in mijn About Last Week. Ze vertelde me over een lunchroom genaamd Trust. Nadat ze het concept had uitgelegd, moest ik hier echt heen. 

Als ik weer terug denk aan die dag word ik er weer helemaal vrolijk van. Niet alleen omdat ik Josien weer had gezien, maar omdat ik Trust echt geweldig vond. Het is gelegen aan de Albert Cuypmarkt. Alleen al de voorgevel zag er zo gezellig uit, ik voelde me meteen welkom.

trust

Voorkant Trust

Na binnenkomst was ik blij verrast door alle briefjes die aan de muren hingen. Briefjes van klanten die op hebben geschreven waar ze dankbaar voor zijn. Als je mij een beetje kent, dan weet je dat dat één van de dingen is die ik heel de dag door doe. Dankbaar zijn voor alles in mijn leven. Maakt niet uit hoe klein het is! Dus toen ik dit zag was ik al verkocht.

dsc03187-01

We kregen de menu kaart en hier stonden dus geen prijzen bij. Ze hanteren hier geen vaste prijzen, maar de klant mag uit zijn/haar gevoel betalen. De dingen die ze aanbieden vond ik persoonlijk érg lekker klinken. Gezond en puur. Het was dan ook lastig om te kiezen.

20160922_173758-01

Uiteindelijk heb ik gekozen voor BREAK AN EGG en Josien ging voor de SKINNY BUDDHA GRANOLA. Hoe leuk zijn die namen trouwens! We namen er ook nog een heerlijk gezond sapje bij. Op een gegeven moment kwam één van de medewerkers een gratitude speech houden. Hij vertelde dat ze dit ieder uur doen. Hij zei dat hij erg dankbaar was dat wij ( alle klanten op dat moment) wat zijn gaan eten bij hun. Daarna vroeg hij of we zelf ook even konden bedenken waarom we dankbaar zijn vandaag. En ben maar niet bang, dit hoefde je niet hardop uit te spreken ;). Hij herinnert je er als het ware gewoon even aan dat je veel dingen hebt om dankbaar voor te zijn.

Daarna moest ik naar de wc. Op het toilet hing een spiegel met de tekst: Hi beautiful soul . Ik ben erg spiritueel dus vond dit zo mooi om te zien. Elk detail hebben ze aan gedacht.

dsc03193-01

Ik kreeg ook nog een hypo ( lage suiker, heb diabetes type 1) en toen waren ze echt onwijs lief. Ze kwamen meteen vragen of ik nog snel een sapje wilde of een banaan. Dus binnen no time was mijn suiker weer goed. Daarna kwam ons eten. Wat zag het er heerlijk uit!

dsc03197-01

dsc03201-01

Om het bestek zat een papiertje met een mooie tekst. Je voelt je hier echt continue geinspireerd en dankbaar! Al die kleine details, dat vind ik zo mooi aan deze lunchroom. Je hele beleving is positief.

dsc03206-01 dsc03208-01

Een medewerker heeft ons ook nog uitgelegd waar het concept vandaan komt en hoe zij in het leven staan. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik niet precies meer weet hoe het zat. Wil hier geen dingen vertellen die straks misschien niet waar zijn. Maar wat ik wel weet is dat ze eigenlijk hetzelfde in het leven staan als Josien en ik. Dankbaar zijn voor alles, de wereld veranderen begint bij jezelf, anderen zoveel mogelijk helpen, niet denken in problemen maar oplossingen, vertrouwen hebben in de mensheid en alles wat je doet met liefde doen. Ze houden er ook verschillende workshops, waar Josien en ik zeker nog een keer aan gaan mee doen!

Helaas moest ik alweer op tijd weg, omdat ik nog een afspraak had s’avonds. Kon hier nog wel uren blijven kletsen! Na het eten zijn we gaan betalen. Wat een gek idee dat je gewoon zelf kunt bepalen wat je geeft. Het is ook volledig anoniem, vandaar natuurlijk de naam Trust. Je kunt namelijk als je pint zelf intoetsen wat je gaat pinnen, dus niemand weet wat jij betaalt. En als je contant betaalt dan kun je het geld in een doosje stoppen. Ik hoop echt oprecht dat niemand dit concept zal schaden, maar dat denk ik niet want eerlijk gezegd wil je alleen maar veel meer betalen, juist omdat dat niet van je verwacht wordt.

dsc03209-01 dsc03210-01

Wat een bijzondere lunchroom, kan niet wachten om weer naar Amsterdam te gaan!

Ben benieuwd wat jullie van dit concept vinden en of je er toevallig al eens geweest bent:)? 

Liefs, Cynthia

Je kunt me ook volgen op Bloglovin’, Facebook & Instagram