Welcome

We are creative.

Follow us

HOTSPOT BREDA | RESTAURANT LOFF

restaurant loff

HOTSPOT BREDA | RESTAURANT LOFF

Laatst ben ik gaan lunchen met Josien bij Restaurant Loff in Breda. Dit concept is nieuw en persoonlijk ben ik erg erg blij mee! Ik eet eigenlijk bijna geen vlees en vis meer, ik noem mezelf alleen geen vegetariër, simpelweg omdat ik het heel soms nog wel eet. Langzaam aan stop ik met uiteindelijk met alles.

Als je het niet voor het dierenleed doet, zou je het voor jezelf moeten doen. En nu wil ik niet zeggen stop helemaal, maar je kunt wel bewuster wat vaker kiezen voor een vegetarische dag. De hormonen die er namelijk inzitten, zijn zooo slecht voor je. Mentaal en fysiek. Ik merk nu veel meer rust in mijn hoofd, ben nooit meer opgefokt of gestresst. En dan heb ik het nog niet eens over de C02 uitstoot die de vleesfabrieken uitstoten… Als wij op deze wereld willen blijven en die goed willen houden voor onze kinderen, moeten we echt met z’n allen een beetje veranderen.

restaurant loff

restaurant loff

Dit restaurant serveert in buffet vorm, je kunt er brunchen, lunchen en dineren. Het eten is veganistisch en vegetarisch, daarbij is alles duurzaam en ze bereiden met producten die ze uit de regio halen en die seizoensgebonden zijn. Alles is 100% biologisch.

[thrive_leads id=’845′]

Ik ben echt blij dat er steeds meer mensen bewust bezig zijn met onze wereld en ook met ons lichaam. Want alle welvaartsziektes zijn er niet voor niks, veel van ons voedsel is puur gif, alleen omdat het mooi verpakt is en de reclames je lekker maken, stop jij het in je lichaam. zonder te beseffen wat je jezelf aandoet…En zoals jullie weten beperk ik mezelf niks. Ik eet ook wel eens snoep, maar ik ben me er bewust van wat het met me doet als ik dit vaak zou doen. Dus ik maak de bewuste keuze om 80% van wat ik naar binnen werk gezond te houden.

restaurant loff

restaurant loff

restaurant loff

De keuken is open, dus je kan zo meekijken met wat ze doen! Erg leuk om te zien. Ze bereiden alles zelf en gebruiken verse ingrediënten. Als je nog nooit veganistisch of vegetarisch hebt gegeten heb je er waarschijnlijk een bepaald beeld van. Wat ik vaak hoor is dat mensen denken dat het heel vies is. Maar dit is absoluut niet waar! De smaken zijn heerlijk, veel lekkerder dan die zooi van fastfoodketens. Je proeft écht eten en nee het is niet alleen sla ;).

restaurant loff

restaurant loff

Je betaalt bij Loff per 100 gram, dus je schept op bij het buffet en je betaalt dus gewoon per gram. Dit scheelt hun afval en jou in je portemonnee! Ze serveren verder allerlei heerlijke smoothies en sappen, maar ook alcohol zoals rode en witte wijn, bier en rosé. Bij de thee en koffie heb je enorm veel keus! Heerlijk!

Josien en ik hebben echt genoten van de lunch, de smaken waren zo perfect op elkaar afgestemd, je proeft hoe vers het is!

restaurant loff

Alles is mogelijk bij Loff! Je kunt dus brunchen, lunchen en dineren maar ook gewoon een borreltje doen na het werk of een kopje koffie drinken met een zakelijke afspraak. Ze verzorgen trouwens ook catering en take away, super handig!

In de zomer kun je ook heerlijk buiten zitten, want ze hebben ook een tuin! Ik denk dat dit van de zomer toch wel mijn meest bezochte hotspot wordt:). Goed eerlijk eten, voor een heel betaalbare prijs en de sfeer is heel fijn. Lieve warme mensen, je voelt je echt welkom.

restaurant loff

restaurant loff

De openingstijden zijn:

Dinsdag t/m zaterdag 10.30 – 21.30 uur .

Zondag 11.00 – 17.00 uur .

Maandag gesloten

Loff zit aan de Wilhelminastraat 15 in Breda! Ik hou van die straat btw, lekker lunchen bij Loff, boodschappen doen bij de Gastronoom (bio winkel) en daarna zonnen bij La Costa. Alles in dezelfde straat! Ook als je nooit vegetarisch of veganistisch eet is dit een aanrader! Probeer het eens zou ik zeggen, je zult versteld staan hoe lekker het is:).

Klik hier om naar de website te gaan.

Liefs, Cynthia