Welcome

We are creative.

Follow us

HOTSPOT SCHEVENINGEN | PATAGONIA BEACH

patagonia beach

HOTSPOT SCHEVENINGEN | PATAGONIA BEACH

Vorige week ben ik lekker gaan eten met een vriend bij Patagonia Beach in Scheveningen! Ik had gehoord dat ze erg goed zijn en ook net weer open waren. Na al die goede verhalen was ik wel benieuwd geworden naar dit restaurant. Ik ben sowieso gek op scheveningen, geeft me altijd het gevoel dat ik op vakantie ben. En dit restaurant zit ook direct aan het strand! Een super mooie locatie dus. 

patagonia beach

Patagonië- het beloofde land in Zuid-Amerika. Dit land is voor Marjan en Jasper, de eigenaren van de strandclub, het land wat hen drijft en waar ze van dromen. Het gevoel wat het hen geeft willen ze overbrengen aan hun gasten. En dat is in mijn ogen zeker gelukt. Zoals ik al zei ligt de club aan het strand en bij binnenkomst krijg je meteen een vakantie gevoel. De strandclub is vrij groot en toch oogt het knus, dus dat vond ik wel knap gedaan. De sfeer was erg gemoedelijk en gezellig. Het is ook zo leuk ingericht! Aan de ene kant robuust, maar toch luxe! Er hing een hele fijne vibe, deed me een beetje aan Ibiza denken.

Normaal ben je bij een strandtent gewend om vrij simpel te eten, maar dat is hier niet het geval! De gerechten die ze serveren zijn luxe en dat voor een betaalbare prijs. Ze werken zoveel mogelijk met duurzame en biologische producten om bij te dragen aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ik probeer daar zelf ook zoveel mogelijk op te letten, dus zeker een pluspunt.

Het was vrij druk zaterdagavond, maar ze hebben voor iedereen aandacht. Heb vaak genoeg gehad dat ik lang moest wachten, maar ze hielden goed in de gaten of je nog iets nodig had. We zijn begonnen met een voorgerecht/kleine bites. We hebben Crispy Duck Pancakes met lente-ui, sinaasappel, komkommer, gehakte pinda en hoisin besteld en Coco Cola Chicken!

Als hoofdgerecht nam Dennis de Zuid-Amerikaanse Steak met huisgemaakte chimichurri en ik de Patagonia burger van 100% biologisch rundvlees met tomatenchutney, avocado en cheddar cheese. Onwijs lekker allebei!

patagonia beach
4/58661″ target=”_blank” rel=”noopener noreferrer”>http://www.paypro.nl/producten/FitChef/31724/58661