Hotspot Scheveningen| Oceans Square

Zoals je misschien wel hebt gelezen in mijn About Last Week ben ik vorige week een nachtje naar Scheveningen geweest met vriendinnen. Na aankomst zijn we lekker gaan lunchen bij Oceans Square! Absoluut een aanrader als je een keer in Scheveningen bent:).

Het restaurant ligt naast het Kurhaus en heeft een exclusieve uitstraling. Wij zijn lekker buiten gaan zitten, het regende, maar de temperatuur was aangenaam en het terras was overdekt. Ondanks het weer had ik toch een vakantie gevoel door de inrichting van het restaurant. Er hing een hele fijne sfeer, de bediening was vriendelijk en we hebben niet lang hoeven wachten op ons eerste gerecht.

Terras uitzicht Gevers Deynootplein

We zijn begonnen met een heerlijke verse tomatensoep!

20160618_143500-01

Na de soep hebben we een grote schaal sashimi genomen! Ik had dit nog nooit op en was erg benieuwd. Ik had verwacht dat het teveel vis zou zijn en dat ik na 1 tonijnstukje wel genoeg zou hebben, maar vond het juist verrassend lekker! Als je van vis houdt, moet je dit zeker eens proberen.

20160618_143832-02

Na de vis hebben we 2 grote carpaccio’s gedeeld. Carpaccio is één van mijn lievelingsgerechten, dus die was zo op ;).

20160618_144528-01

Na deze voorgerechtjes hadden we nog wel wat ruimte over, dus toen hebben we nog een heerlijk broodje besteld! Ik had een half broodje makreel en een half broodje tonijn. De salade die erbij geserveerd werd was lekker fris en na het broodje zaten we goed vol. Als je niet van vis houdt, kun je uiteraard ook kiezen voor vlees!

20160618_152425-01

We hebben heerlijk geluncht en als ik nog een keer in Scheveningen ben ga ik zeker nog eens terug. Ze hebben een uitgebreide kaart, dus er is genoeg keus voor iedereen. Ben je benieuwd wat je er nog meer kunt eten? Bekijk dan hier de website.

Meer hotspots vind je hier!

Liefs,

handtekening cynthia houben

Je kunt me ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

FitChef

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.