Welcome

We are creative.

Follow us

Hotspot | Ellis Gourmet Burger

ellis gourmet burger, hotspot breda, restaurant breda, cynthia houben

Hotspot | Ellis Gourmet Burger

Afgelopen weekend ben ik een hapje gaan eten bij Ellis Gourmet Burger in Breda, waar wij hebben genoten van de overheerlijke burgers die ze er serveren! Ellis heeft vestigingen zitten door Nederland België & Frankrijk. Zeker de moeite waard om er eens langs te gaan. 

De oprichters van Ellis hadden een missie, namelijk betere burgers serveren met de beste ingrediënten en heerlijke recepten die steeds weer worden verbeterd met de hulp van sterrenchefs. En dat is gelukt in mijn ogen!

Ik eet zelf geen vlees, maar ook aan vegetariërs en veganisten hebben ze gedacht. Mijn vrienden namen allemaal een vleesburger en die hebben er ook erg van genoten. Bij de burger kozen we een heerlijke side dish en uiteraard kon het toetje niet ontbreken. Als dessert namen we een cheesecake & Moelleux au Chocolat, dit is een soort lava cake. Do I need to say more ;)?

ellis gourmet burger, hotspot breda, restaurant  breda, cynthia houben

De menukaart is erg uitgebreid, er is genoeg keuze voor iedereen! Benieuwd wat ze allemaal hebben? Het menu kun je videze link bekijken.

Ellis heeft een gezellige Amerikaanse vibe. Ik vond het super leuk ingericht en je voelt je er meteen ”thuis”. Je kunt er ook eten afhalen en op sommige locaties doen ze ook aan bezorgen, ideaal als je je cheatmeal lekker thuis wilt opeten.

Wil jij ook een heerlijk avondje uit eten bij Ellis Gourmet Burger? Check dan even de locaties of er een vestiging bij jou in de buurt zit! 

Meer hotspots vind je via deze link!