Welcome

We are creative.

Follow us

HOTSPOT UTRECHT | TAPASBAR EL MUNDO

tapas bar el mundo

HOTSPOT UTRECHT | TAPASBAR EL MUNDO

Ik heb weer een nieuwe hotspot gevonden! Deze keer in Utrecht. Ik had een date met Carmen, we zien elkaar helaas niet zo vaak, omdat ik in Breda woon en zij vlakbij Zwolle. Dat is best wel ver reizen dus als we afspreken dan doen we dat meestal in Utrecht. We zijn lekker gaan eten bij Tapasbar El Mundo! 

Zij zijn de grootste tapasbar van Utrecht en ik had er al veel goede verhalen over gehoord, dus we waren erg benieuwd wat ons te wachten stond. Ik ben echt gek op tapas, al die lekkere kleine hapjes en dat El Mundo onbeperkt eten is was helemaal een pluspunt, aangezien wij erg houden van eten en verschillende dingetjes willen proberen.

Na eerst een drankje gedaan te hebben op het terras, zijn we rond 18.00 uur richting El Mundo gelopen. Het zit in het centrum, dus als je bijvoorbeeld lekker geshopt hebt, kun je daarna een hier een hapje gaan eten. Bij aankomst zag het er al super gezellig uit. Gekleurde stoeltjes en tafels, spaanse muziek en de grote ramen stonden open, dus ook de mensen die binnen zaten konden van het mooie weer genieten.

tapas bar el mundo

Wij zijn lekker buiten gaan zitten en werden snel geholpen. Het personeel past helemaal bij de vibe die je krijgt bij dit restaurant, vrolijk en postitief! Door de bediening en de snelle service voel je je echt welkom.

Ze werken hier met rondes en de keuze was erg uitgebreid! Chef-kok Alejandro zorgt elke dag weer voor authentieke Spaanse tapas van hoogstaande kwaliteit. Je proeft echt de liefde waarmee het bereid is, wij hebben zo genoten! We zijn geloof ik tot ronde 3 gekomen, toen zaten we wel erg vol haha. En we zijn gek op toetjes, dus daar moest ook wel wat ruimte voor over gelaten worden.

tapas bar el mundo

Ik heb echt niks op te merken aan deze heerlijke en gezellige tapas bar, dus vandaar dat het zeker een plekje verdient als hotspot op mijn website. Ze bieden trouwens nog meer dan alleen een hapje eten, want je kunt er ook leuke workshops volgen! Zoals bijvoorbeeld een workshop tapas maken of Spaanse cocktails. Ook hebben ze leuke acties voor groepen en studenten.

Meer hotspots vind je hier!

Liefs,

 

Je kunt me ook volgen via Bloglovin’, Facebook & Instagram