Welcome

We are creative.

Follow us

HOE KRIJG JE MEER VERTROUWEN IN DE WET VAN DE AANTREKKING?

wet van de aantrekking, law of attraction, positieve mindset, tips depressie

HOE KRIJG JE MEER VERTROUWEN IN DE WET VAN DE AANTREKKING?

Het is weer woensdag en vandaag heb ik ervoor gekozen weer een video over de wet van de aantrekking op te nemen, omdat jullie daar veel naar vragen. Super leuk om dit met jullie te kunnen delen! 

Ik was erg sceptisch over de wet van de aantrekking in het begin. Het is toch iets wat je niet ziet en het klinkt te mooi om waar te zijn, dus mijn geloof was er niet meteen. Ik was op een gegeven moment zo depressief dat ik zo graag wilde geloven dat het waar was en dus begon ik ermee te experimenteren. Ik wilde vooral de wetenschappelijke kant ervan weten in het begin en later pas focuste ik me meer op de spirituele kant.

In het begin ben ik begonnen met kleine dingen aan proberen te trekken om mijn geloof te versterken. Het was echt bizar wat er gebeurde! In mijn video vertel ik hier meer over. Mijn leven begon in een sneltreinvaart te veranderen en ik kon het gewoon bijna niet geloven.

In mijn video vertel ik mijn eigen ervaringen en geef ik wat tips hoe je je geloof kunt versterken, zodat ook jij mooie dingen in je leven kunt gaan aantrekken.

Video: Hoe krijg je meer vertrouwen in de wet van de aantrekking? 

Elke maandag een weekvlog & iedere woensdag een extra video over mindset, voeding, training of een workout. Je kunt je ( gratis ) abonneren op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!

handtekening cynthia houben

fitchef, fitchef turbo, eiwitrijke recepten, tips afvallen