HOE GEBRUIK JE VISUALISEREN OM JE TOEKOMST TE CREËREN?

visualiseren hoe doe je dat

Visualisatie is een bewezen techniek die je helpt om dingen,mensen en situaties naar je toe te trekken. Top atleten, Hollywood sterren, maar ook het leger en de NASA gebruiken het  om hun doelen te bereiken.

Ik begrijp nog steeds niet waarom ze dit niet op scholen leren, maar daar komt denk ik wel verandering in! Nu wil ik het graag aan jullie leren en hoop ik dat jullie het aan jullie omgeving en kinderen gaan leren. Dit verandert heel je leven en het is zo effectief dat je niet meer zonder wil en kan.

In mijn nieuwe video leg ik precies uit hoe ik deze techniek heb gebruikt om mijn droomleven te creëren!

Laat me vooral weten in een reactie onder de video of je er iets aan hebt gehad en als je vragen hebt stel ze allemaal op YouTube. Ik help je graag!

 

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.