HOE GA JE OM MET NEGATIEVE MENSEN?

hoe ga je om met negatieve mensen

Negatieve mensen in je omgeving? Best lastig om dan zelf positief te blijven hé? Je wordt soms helemaal meegezogen in die vibe terwijl je dit helemaal niet wil. Zelf heb ik heel veel negatieve mensen om me heen gehad. Ik heb toen een manier gevonden hoe dit mij niet meer beïnvloed!

Als je met de wet van de aantrekking bezig bent of je wil je mindset veranderen dan is het belangrijk om je energie hoog te houden. Hoe positiever jij bent, hoe meer positieve dingen je in je leven aantrekt. Je bereikt je dromen en doelen sneller en je trekt precies de goede dingen aan. Je leven flowt als het ware in de richting hoe jij dat wil. Dat wil toch iedereen wel! Alleen als je omringt bent met negativiteit dan trekt dit alles naar beneden. Je trekt ineens meer negatieve dingen en mensen aan en hebt vaker tegenslagen.

Dat is hoe de wet van de aantrekking werkt helaas. Maar het goede nieuws is dat jij dit zelf kunt veranderen. Je kunt je energie zeker hoog houden, ook al ben je omringd met negativiteit. In mijn video leg ik uit hoe ik dit heb gedaan en hoe jij dit meteen kunt toepassen!

Laat me vooral weten in een reactie onder de video of je er iets aan hebt gehad en als je vragen hebt stel ze allemaal op YouTube. Ik help je graag!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.